LET OP! Wij moeten afzien van onze deelname aan Beurs Eigen Huis (6 t/m 8 maart) vanwege het Corona Virus voor jullie en onze veiligheid.

SKYGATE OP BEURS EIGEN HUIS

Wij moeten mededelen dat wij niet op Beurs Eigen Huis (6 t/m 8 maart) zullen staan in verband met het Corona Virus. Voor jullie en onze veiligheid willen we alle risico’s uitsluiten. Wil je toch de deuren bekijken of meer informatie? Maak dan hiernaast een afspraak in onze showroom in Naarden.

REALISEER JE DROOMHUIS MET SKYGATE DEUREN…

… op Beurs Eigen Huis in Jaarsbeurs Utrecht. Of doe hieronder meer inspiratie op en bekijk onze collectie.

BEURS EIGEN HUIS!
6 T/M 8 MAART 2020
JAARBEURS UTRECHT

Beurs Eigen Huis 2020

Ga je een huis bouwen, ga je verhuizen of verbouwen? Kom van 6 t/m 8 maart naar Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht en realiseer ook jouw droomhuis! Voor goed advies en inspiratie ben je bij Beurs Eigen Huis op het juiste adres. Met ruim 200 exposanten (bouw, verbouw, keuken, bad, tuin & interieur) de meest complete beurs in Nederland voor al je woonplannen.

DE SKYGATE COLLECTIE

Onze deuren en panelen plaats je eenvoudig in de meeste deuropeningen. Kozijn eruit, afwerken en monteren maar!

EEN STALEN DEUR VOOR IEDER INTERIEUR

Bij Skygate maken we handgemaakte stalen binnendeuren betaalbaar, zonder concessies te doen aan kwaliteit. We bieden ons assortiment namelijk aan in een aantal vaste, courante maten. De opening aanpassen aan de deur is nou eenmaal een stuk goedkoper dan andersom. En door deuren en panelen slim te combineren is alles mogelijk. Van stijlvolle entree tot complete vergaderruimte. We adviseren je graag!

STOER & ELEGANT TEGELIJK

Skygate is een oer-Nederlands merk dat staat voor topkwaliteit

Skygate stalen deuren voordeel

KIJK, VOEL & ERVAAR...

... in onze showroom.
MAAK EEN AFSPRAAK IN ONZE SHOWROOM