SKYGATE BIJ HOTEL RULES

Woensdag 15 mei 2019 was het nieuwe tv-programma Hotel Rules gestart. Van deze spin-off van House Rules NL op Net5 is Skygate een preferred partner en zijn onze stalen binnendeuren dus te zien in de aflevering 3 van woensdag 29 mei 2019.

logo hotel rules

HOTEL RULES OP NET5

In het nieuwe tv-programma Hotel Ruleste zien bij Net 5, verbouwen vier koppels met een bed & breakfast elkaars onderneming. Het programma is een spin-off van House Rules NL, dat al vier seizoenen te zien was op de zender. Hotel Rules was vanaf woensdag 15 mei 2019 elke week te zien om 20:30 en werd gepresenteerd door Airen Mylene.

 

SKYGATE IN HOTEL RULES 

Ilse en Jerry van Team Groen hebben in aflevering 3 van Hotel Rules gekozen voor een Skygate stalen binnendeur in de slaapkamer. Het glas van de deur is geblindeerd om privacy te garanderen, maar desondanks zorgt het voor een ruimtelijk effect. In aflevering 8 kiest ook Team Geel voor een zwarte stalen binnendeur van Skygate en is te zien hoe makkelijk ze zijn te monteren.

EENVOUDIG ONLINE TE BESTELLEN

LICHT &
RUIMTELIJK EFFECT

MAKKELIJK TE
MONTEREN

HOTELREGELS

In elke aflevering staat één koppel centraal. Zij krijgen de sleutels van een ander duo en mogen vanaf dat moment hun gang gaan. De opgestelde hotelregels zijn hun enige houvast voor de verbouwing, die zij onder flinke tijdsdruk tot een goed einde moeten zien te brengen. Welke materialen worden er gebruikt, welke kleuren mogen zij absoluut niet gebruiken en komt de stijl wel overeen met de wensen van het andere koppel? Allemaal elementen die meespelen tijdens de make-overs.

HOOFDPRIJS

Het programma draait om vijf verschillende koppels, die elkaars hotel of bed & breakfast moeten verbouwen. Zij kennen elkaar niet en hebben de vrije hand in de verbouwingen, op slechts enkele opgestelde regels en eisen na, die gebruikt worden als leidraad voor de verbouwing. Daarbij maakt het winnende koppel kans op een hoofdprijs van 25.000 euro.

JURY

De verbouwing vindt onder toeziend oog van een jury plaats. Deze bestaat uit hotelrecensent Chantal Bonnamy en interieur designer Bertram Beerbaum. Zij kijken toe op de make-overs die de koppels geven.

TEAMS

LORENCE (23)

& LUCAS (26)

team rood – lucas & lorence

Zij hebben een Bed & Breakfast met 12 kamers in Lekkerkerk, geheel in Western-stijl. Hun B&B hebben zij geërfd van de vader van Lorence.

ILSE (50) &

JERRY (63)

team groen – ilse & jerry

Zij baten een chalet uit op een naturistencamping in Zeewolde.

DAPHNE (39)

& ROY (46)

team geel – roy & daphne

Zij zijn twee horecaondernemers die een hotel hebben in hartje Nijmegen.

LIANNE (49) &

RINKE (24)

team paars – liane & rinke

Als tante en nichtje runnen zij, bijgestaan door hun familie, een manege in Liempde met mogelijkheden om te overnachten.

SARAH (36) &

DAAN (38)

team blauw – sarah & daan

Samen met hun drie kinderen bezitten zij een Bed & Breakfast in een voormalige school in Garrelsweer.

UITZENDING GEMIST?
BEKIJK HIER ALLE AFLEVERINGEN VAN HOTEL RULES TERUG

Aflevering 1

Aflevering 2

Aflevering 3

Aflevering 4

Aflevering 5

Aflevering 6

Aflevering 7

Aflevering 8