BRONZEN BINNENDEUREN

Deze innovatie van Skygate uit 2018 tovert iedere klassieke stalen binnendeur om tot uniek stijlelement in zowel kantoor als woning.

 

STALEN BINNENDEUREN IN HET BRONS

Ben je op zoek naar een bronzen deur of glazen pui voor jouw interieur? De Skygate ‘Edel’ lijn, een stalen deur met bronscoating is een retrochique variant op de Skygate ‘Original’, de klassieke zwarte stalen binnendeur. De bronzen deur coating geeft een nog luxere uitstraling aan jouw interieur. Daarbij past de Skygate Edel goed binnen een interieur dat “dark” en “moody” als uitgangspunt heeft. Laat je inspireren door de onderstaande foto’s of neem een kijkje in de showroom.

Onze Skygate Edel lijn werd al tijdens de Masters of LXRY 2018 aan het grote publiek gepresenteerd. Skygate is de eerste aanbieder die het mogelijk maakt om zwarte stalen deuren af te werken in het brons, messing of koper.  Elke deur is anders vanwege de handmatige bewerking. De stalen binnendeuren worden namelijk met de hand bewerkt met een edelmetaal poedercoating door een kunstenaar in een atelier. Met een Skygate Edel heb je dus altijd een volledig unieke stalen deur.

SKYGATE 'EDEL':

DE RETROCHIQUE VARIANT OP DE KLASSIEKE ZWARTE STALEN BINNENDEUR

In een kunstenaars atelier worden de stalen deuren handmatig bewerkt in hoogwaardige kwaliteit edelmetaal: Brons | Messing | Koper. Bekijk de bronzen stalen deuren in onze showroom in Naarden. De stalen deur in het messing goud is te zien bij Concept Gallery Rotterdam. Of scroll naar beneden voor meer inspiratie.

Skygate handbewerkte bronzen gouderen koperen stalen binnendeuren

SINDS 2018

Onze Skygate Edel lijn werd al tijdens de Masters of LXRY 2018 aan het grote publiek gepresenteerd.

Skygate lanceerde als eerste aanbieder de bronzen stalen binnendeur

1e AANBIEDER

Skygate is de eerste aanbieder die het mogelijk maakt om zwarte stalen deuren af te werken in het brons, messing of koper.

Skygate handbewerkte bronzen gouderen koperen stalen binnendeuren

HANDBEWERKT

De stalen binnendeuren worden met de hand bewerkt met een edelmetaal poedercoating door een kunstenaar.

Skygate Edel - Unieke stalen binnendeur

UNIEK PRODUCT

Elke deur is anders vanwege de handmatige bewerking! Met een Skygate Edel heb je dus een volledig unieke stalen deur.

MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ONS OP