SKYGATE & HET CORONAVIRUS

⚠️Je kunt gewoon online bij ons bestellen & offertes opvragen. En wij zijn van maandag t/m zaterdag telefonisch, via Whatsapp en per mail bereikbaar. De deuren in het echt bekijken? Bezoek onze showroom op afspraak. Of bekijk ze bij een Skygate Spot bij jou in de buurt. Lees hier onze laatste update rondom het coronavirus (COVID-19).

SHOWROOM UITSLUITEND GEOPEND OP AFSPRAAK

Onze showroom in Naarden is aangepast geopend in verband met de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus. Ook kun je de deuren bij onze verkooppunten bekijken.

  MAAK EEN AFSPRAAK,
BEZOEK ONZE SHOWROOM IN NAARDEN

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19), hebben wij besloten onze showroom aangepast te openen. Je kunt enkel en alleen op afspraak onze showroom bezoeken, zodat alle richtlijnen van het RIVM in acht genomen kunnen worden. Plan hieronder de afspraak in!

PLAN EIGEN AFSPRAAK…

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09:00-17:30 op afspraak
Dinsdag 09:00-17:30 op afspraak
Woensdag 09:00-17:30 op afspraak
Donderdag 09:00-17:30 op afspraak
Vrijdag 09:00-17:30 op afspraak
Zaterdag 10:00-16:00 op afspraak
Zondag Gesloten

Voor overige vragen of afspraken,

neem contact met ons op:

Energiestraat 7
1411 AN, Naarden
Telefoon: +31 (0)85 027 0064
info@skygate.nl

SKYGATE DEUREN IN HET ECHT BEKIJKEN

We begrijpen dat je de stalen deuren in het echt wil zien. Het is immers niet een product dat je elke dag ziet en voelt. En er zijn zijn grote verschillen in afwerking en in kwaliteit. Daarom raden we zeker aan om de stalen deuren altijd in het echt te voelen en zien.
Hoe herken je een kwalitatief stalen binnendeur.
  1. Het stalen frame is gelast
  2. Gladde afwerking waarbij de lasnaden niet zichtbaar zijn.
  3. Strakke poedercoating.
  4. De deur heeft meerdere platen van veiligheidsglas en bestaat dus niet uit 1 glasplaat, wat maakt dat de deur de kracht uit het frame haalt en niet uit het glas.
  5. Hoogwaardige scharnieren

Naast onze showroom in Naarden, hebben wij verschillende aangesloten woonwinkels zoals Carré Wonen, Flow Lab, Nijhof Baarn etc. Bij deze retailers kun je terecht met aangepaste maatregelen. Bekijk hier een Skygate Spot bij jou in de buurt.

SKYGATE SPOTS

Skygate deuren zijn in het echt te ervaren in de showrooms van verschillende aangesloten dealers.