⚠️ We zijn op dit moment druk bezig met het aanpassen van onze Showroom. Mocht je in de maand mei een afspraak hebben ingepland/ willen inplannen, houd er dan rekening mee dat er werkzaamheden plaatsvinden en dat er een beperkte collectie zichtbaar is.

SHOWROOM GEOPEND OP AFSPRAAK

Onze showroom in Naarden is op werkdagen en op zaterdag te bezoeken op afspraak, in verband met de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus. Wil je liever de deur niet uit? Plan dan een virtueel showroom bezoek in en wij staan je via ‘Whatsapp Videobellen’ te woord.

  MAAK EEN AFSPRAAK,
BEZOEK ONZE SHOWROOM IN NAARDEN

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) is onze showroom geopend op afspraak. We hebben een aantal aanpassingen gemaakt, zodat alle richtlijnen van het RIVM in acht genomen kunnen worden. Je kan hieronder je afspraak inplannen!

Bel ons tijdens openingstijden

telefoon button

Mail ons met jouw gegevens

mail button

Stuur ons een Whatsapp-bericht

whatsapp button

Plan hieronder afspraak in

whatsapp button

PLAN EIGEN AFSPRAAK…

Voor overige vragen of afspraken,

neem contact met ons op:

Energiestraat 7
1411 AN, Naarden
Telefoon: +31 (0)85 027 0064
info@skygate.nl

SKYGATE DEUREN IN HET ECHT BEKIJKEN

We begrijpen dat je de stalen deuren in het echt wil zien. Het is immers niet een product dat je elke dag ziet en voelt. En er zijn zijn grote verschillen in afwerking en in kwaliteit. Daarom raden we zeker aan om de stalen deuren altijd in het echt te voelen en zien.
Hoe herken je een kwalitatief stalen binnendeur.
  1. Het stalen frame is gelast
  2. Gladde afwerking waarbij de lasnaden niet zichtbaar zijn.
  3. Strakke poedercoating.
  4. De deur heeft meerdere platen van veiligheidsglas en bestaat dus niet uit 1 glasplaat, wat maakt dat de deur de kracht uit het frame haalt en niet uit het glas.
  5. Hoogwaardige scharnieren

Naast onze showroom in Naarden, hebben wij verschillende aangesloten woonwinkels zoals Carré Wonen, Flow Lab, Nijhof Baarn etc. Bij deze retailers kun je terecht met aangepaste maatregelen. Bekijk hier een Skygate Spot bij jou in de buurt.

SKYGATE SPOTS

Skygate deuren zijn in het echt te ervaren in de showrooms van verschillende aangesloten dealers.