SKYGATE & HET CORONAVIRUS

⚠️Je kunt nog steeds online bij ons bestellen & offertes opvragen. En wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch, via Whatsapp en per mail bereikbaar. Wil je deuren liever op afstand bekijken, plan virtueel showroombezoek in. Of bekijk ze bij een Skygate Spot bij jou in de buurt. Lees hier onze laatste update rondom het coronavirus (COVID-19).

SHOWROOM GESLOTEN

Onze showroom in Naarden is gesloten in verband met de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus. Toch de deuren in het echt bekijken? 

 ONZE SHOWROOM IN NAARDEN

IS GESLOTEN

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19), zijn wij genoodzaakt onze showroom te sluiten. Onze primaire focus ligt op het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers.

Voor overige vragen,

neem contact met ons op:

Telefoon: +31 (0)85 027 0064
info@skygate.nl

SKYGATE DEUREN IN HET ECHT BEKIJKEN

We begrijpen dat je de stalen deuren in het echt wil zien. Het is immers niet een product dat je elke dag ziet en voelt. En er zijn zijn grote verschillen in afwerking en in kwaliteit. Daarom raden we zeker aan om de stalen deuren altijd in het echt te voelen en zien.
Hoe herken je een kwalitatief stalen binnendeur.
  1. Het stalen frame is gelast
  2. Gladde afwerking waarbij de lasnaden niet zichtbaar zijn.
  3. Strakke poedercoating.
  4. De deur heeft meerdere platen van veiligheidsglas en bestaat dus niet uit 1 glasplaat, wat maakt dat de deur de kracht uit het frame haalt en niet uit het glas.
  5. Hoogwaardige scharnieren

Ondanks het feit dat onze showroom in Naarden gesloten is, hebben wij verschillende aangesloten woonwinkels zoals Carré Wonen, Flow Lab, Nijhof Baarn etc. Bij deze retailers kun je terecht met aangepaste maatregelen. Bekijk hier een Skygate Spot bij jou in de buurt.

SKYGATE SPOTS

Skygate deuren zijn in het echt te ervaren in de showrooms van verschillende aangesloten dealers.