INSPIRATIE

Als aanvulling in een modern interieur of als contrast in een klassiek ingerichte ruimte, privé of op kantoor. Het industriële en open karakter van een echte Skygate laat elke ruimte shinen. Ontdek de mogelijkheden!

 

 

GET INSPIRED

De handgemaakte binnendeuren van Skygate passen in ieder interieur, van modern tot klassiek, zowel thuis als op kantoor. Bekijk wat er allemaal mogelijk is met Skygate en laat je inspireren.

 

SKYGATE RAL

Skygate deuren kunnen worden gepoedercoat in iedere RAL-kleur. ‘RAL’ is een coderingssysteem om kleuren van verf en andere coatings te definiëren. Deze DaVinci – RAL lakken bieden de mogelijkheid om jouw stalen deur helemaal op je eigen interieurstijl af te stemmen. Zo kan je bijvoorbeeld je binnendeuren laten matchen met het keukenblad of met een ander object!

Jouw Skygate deur is verkrijgbaar in iedere kleur. Hieronder vind je de meest populaire RAL-kleuren van dit moment. Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer voorbeelden.

 

 

SKYGATE METALLIC

Naast dat je je eigen RAL-kleur kan kiezen, biedt Skygate ook haar eigen DaVinci Metallic-lijn aan! Dit zijn binnendeuren van echt staal, die in plaats van een zwarte poedercoat, een metallic poedercoat hebben! Deze deuren worden dus net als de zwarte deuren met een egale kleur afgewerkt en hebben daarnaast een kleine ‘shimmer’ in de coating.

Zoals hierboven te zien zijn er verschillende metallic kleuren beschikbaar. Bekijk hieronder de drie meest populaire metallic kleuren van dit moment. Klik op de voorbeelden voor meer inspiratie.

 

 

SKYGATE EDEL

Deze innovatie van Skygate uit 2018 tovert iedere klassieke stalen binnendeur om tot uniek stijlelement in zowel kantoor als woning. In een kunstenaars atelier worden de stalen deuren handmatig bewerkt in hoogwaardige kwaliteit edelmetaal: Brons | Messing | Koper. Bekijk de bronzen stalen deuren in onze showroom in Naarden.

Ben je benieuwd wat nou precies het verschil is tussen de EDEL bewerking en de andere coatings? Lees het hier.

 

Icons_Skygate_duimpie_d0aa49

TOPKWALITEIT

Handmatig gefabriceerd volgens de strengste Nederlandse kwaliteitseisen.

Icons_Skygate_target_d0aa49

FLEXIBEL

Uitgekiend assortiment deuren en panelen die perfect bij elkaar passen.

Icons_Skygate_euro_d0aa49

SUPERSCHERP

High-end stalen binnendeuren voor een vriendelijke prijs. In vaste maten & maatwerk.

Icons_Skygate_toolset_d0aa49

SNELLE MONTAGE

Eenvoudig te plaatsen door de ervaren doe-het-zelver of vakman.

MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ONS OP