Offerte aanvragen

Bedankt voor de interesse in onze high-end stalen binnendeuren. Je kunt hier een vrijblijvende offerte aanvragen. Vul hieronder jouw contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de aanvraag door te nemen.

Offerte aanvragen

Showroom afspraak

Wil je liever eerst de deuren in het echt bekijken of je laten adviseren en inspireren, maak dan een afspraak bij ons in de showroom in Naarden.

Skygate for life

Onderscheidend design van topkwaliteit, voor elk interieur. Skygate is hét favoriete merk stalen binnendeuren voor mensen die thuis of op kantoor willen genieten van luxe, licht en ruimte.

Skygate gevestigd in Naarden levert al jarenlang stalen binnendeuren, schuifdeuren en panelen aan particulieren & zakelijke klanten.

Onze deuren worden met veel aandacht voor de kleinste details op maat gemaakt door echte vakmensen en dat zie je terug in de afwerking en uitstraling.

Kies je voor kwaliteit en echte stalen binnendeuren dan kies je voor Skygate.

De stalen deuren worden op maat gemaakt in jouw stijl. De deuren zijn in alle vormen en kleuren leverbaar. Kortom levenslang genieten van een duurzame hoogwaardige stalen deur dat past in jouw interieur .

Innoveren en het leveren van zeer hoge kwaliteit en duurzame stalen deuren zijn de belangrijkste speerpunten van onze organisatie.

Topkwaliteit

Handmatig gefabriceerd staal (niet te verwarren met aluminium) volgens de strengste kwaliteitseisen.

Flexibel

Uitgekiend assortiment deuren en panelen in iedere kleur en vorm leverbaar.

Maatwerk

Skygate Tailor Made: Choose & Create Your Own Skygate Door!

Snelle Montage

Eenvoudig te plaatsen door de ervaren doe-het-zelver of vakman. Kosten niet inbegrepen in de prijs.