TAATSDEUREN

Deze klapdeuren hebben een hoogwaardig taatsscharnier aan de boven- en onderkant. Er is hierdoor geen kozijn wat zorgt voor een superstrakke uitstraling. Een taatsdeur draait naar twee kanten open, en je kunt de weerstand eenvoudig zelf instellen. Ideaal met kinderen en huisdieren!

STALEN TAATSDEUREN

Stalen taatsdeuren zijn misschien wel de gemakkelijkste keuze onder onze stalen eyecatchers. De klapdeuren hebben een hoogwaardig scharnier van Argenta aan de boven- en onderkant. Kozijnen en inbouw-delen zijn niet nodig: taatsdeuren zijn eenvoudig te plaatsen op iedere afgewerkte vloer, ook waar vloerverwarming aanwezig is. Met keuze uit 16 verschillende modellen en twee verschillende profieldiktes zorgen de stalen taatsdeuren voor een superstrakke uitstraling in ieder interieur. Vraag hieronder jouw maatwerk offerte aan.

 

DE STALEN BINNENDEUR DIE IN IEDERE RUIMTE PAST

Onze stalen klapdeuren worden met een scharnierpunt in het plafond en de vloer gemonteerd. Ze hangen ‘vrij’ in de deuropening. Daardoor klappen stalen taatsdeuren naar twee kanten open tot 90 graden. De weerstand kun je zelf instellen. Ze zijn te gebruiken als enkele tussendeur of als dubbele taatsdeur. Ideaal tussen de hal en woon- of eetkamer om de lichtinval naar de gang te behouden.

 

DE VOORDELEN VAN SKYGATE STALEN TAATSDEUREN

  • Taatsdeuren hebben geen kozijnen en inbouwdelen nodig
  • Handgemaakt met sterk en duurzaam staal
  • Glazen taatsdeuren hebben veel lichtinval door het strakke stalen profiel
  • Stalen taatsdeuren dragen bij aan een verbeterde akoestiek
  • Stalen deuren hebben een hogere brandwerendheid dan standaarddeuren
  • Klapdeuren zijn goedkoper dan scharnier- of schuifdeuren
20190924_FB_AD_retargeting beurs eigen huis

INSPIRATIE

Bekijk ons aanbod aan stalen taatsdeuren. Of maak een afspraak om onze Skygate deuren te zien en voelen in onze showroom. Ervaar het zelf en zie wat er allemaal mogelijk is.

BEKIJK, VOEL & ERVAAR...

Onze deuren zijn erg aanraakbaar.
MAAK EEN AFSPRAAK IN ONZE SHOWROOM