TAATSDEUREN

Deze klapdeuren hebben een hoogwaardig taatsscharnier aan de boven- en onderkant. Er is hierdoor geen kozijn wat zorgt voor een superstrakke uitstraling. Een taatsdeur draait naar twee kanten open, en je kunt de weerstand eenvoudig zelf instellen. Ideaal met kinderen en huisdieren!

STALEN TAATSDEUREN

Stalen taatsdeuren zijn misschien wel de gemakkelijkste keuze onder onze stalen eyecatchers. De klapdeuren hebben een hoogwaardig scharnier van Argenta aan de boven- en onderkant. Kozijnen en inbouw-delen zijn niet nodig: taatsdeuren zijn eenvoudig te plaatsen op iedere afgewerkte vloer, ook waar vloerverwarming aanwezig is. Met keuze uit 16 verschillende modellen en twee verschillende profieldiktes zorgen de stalen taatsdeuren voor een superstrakke uitstraling in ieder interieur. Vraag hieronder jouw maatwerk offerte aan.

 

Choose & Create

Your Skygate door

DE STALEN BINNENDEUR DIE IN IEDERE RUIMTE PAST

Onze stalen klapdeuren worden met een scharnierpunt in het plafond en de vloer gemonteerd. Ze hangen ‘vrij’ in de deuropening. Daardoor klappen stalen taatsdeuren naar twee kanten open tot 90 graden. De weerstand kun je zelf instellen. Ze zijn te gebruiken als enkele tussendeur of als dubbele taatsdeur. Ideaal tussen de hal en woon- of eetkamer om de lichtinval naar de gang te behouden.

 

DE VOORDELEN VAN SKYGATE STALEN TAATSDEUREN

  • Taatsdeuren hebben geen kozijnen en inbouwdelen nodig
  • Handgemaakt met sterk en duurzaam staal
  • Glazen taatsdeuren hebben veel lichtinval door het strakke stalen profiel
  • Stalen taatsdeuren dragen bij aan een verbeterde akoestiek
  • Stalen deuren hebben een hogere brandwerendheid dan standaarddeuren
  • Klapdeuren zijn goedkoper dan scharnier- of schuifdeuren
20190924_FB_AD_retargeting beurs eigen huis

Een Stalen Deur voor Ieder Interieur

Skygate levert stalen deuren in zowel vaste maten als maatwerk. De Skygate Original stalen deuren, onze vaste maten, zijn beschikbaar in vaste maatvoeringen en één ontwerp: 4-vaks glasverdeling in de basis kleur zwart (RAL 9005).

Skygate Tailor Made, de maatwerk stalen deuren, zijn aan te passen in maatvoering, kleur, vakverdeling en profiel.

De Skygate deuren en panelen zijn standaard in zwart (RAL9005), wit (RAL9016) en grijs (RAL7016) leverbaar. Optioneel kunnen we tegen een meerprijs de deuren in iedere afwijkende RAL kleur, een Metallic of Edel (koper, brons of messing) afwerking laten leveren. Tot slot heb je naast het standaard helder glas nog de keuze uit een ander type glas (satijn, grijs getint, bruin getint of canale- /figuurglas). De levertijd is ca. 12-16 weken.

Gouden deuren zijn helemaal in! Je bent op zoek naar een unieke eye-catcher in je interieur en een gouden stalen deur is hier de perfecte oplossing voor.

In tegenstelling tot de Edel Brons, heeft deze afwerking een egale finish en daarnaast een kleine shimmer in de coating zitten. 

Wist je dat onze Skygate deuren ook beschikbaar zijn in álle RAL-kleuren!

Deze RAL lakken bieden de mogelijkheid om jouw stalen deur helemaal op je eigen interieur stijl af te stemmen. 

De hand bewerkte messing coating geeft een luxe uitstraling aan het interieur en past perfect in een interieur dat “romantiek” en “elegantie” als uitgangspunten heeft.

INSPIRATIE

Bekijk ons aanbod aan stalen taatsdeuren. Of maak een afspraak om onze Skygate deuren te zien en voelen in onze showroom. Ervaar het zelf en zie wat er allemaal mogelijk is.

BEKIJK, VOEL & ERVAAR...

Onze deuren zijn erg aanraakbaar.
MAAK EEN AFSPRAAK IN ONZE SHOWROOM