GET INSPIRED

Bekijk hier een voorbeeld van de Skygate Nº4 enkele stalen taatsdeur met Classic profiel in Metallic Gold met bruin getint glas.

Project Woonhuis Purmerend

– Metallic Gold met Brons glas –

Enkele Stalen Deur

Bij dit project is een stalen deur tussen de hal en woonkamer toegepast in een metallic gouden poedercoat met bruin getint glas voor net dat extra beetje privacy. Ook geeft het bronzen glas in combinatie met de gouden deur een warmere look and feel aan het geheel.

Deze enkele stalen taatsdeur tussen de hal en woonkamer is uitgevoerd in een Metallic Gold poedercoat. Daarnaast is er gebruik gemaakt van Skygate model Nº4, een 4-vaks glasverdeling, met het Skygate Classic profiel. De Skygate Classic heeft een profieldikte van 55mm. Liever deze deur in een ranke uitvoering? Kies dan de Skygate Minimal met een profieldikte van 35mm. Om net dat beetje extra privacy te creëren is er in plaats van helder glas, gekozen voor bruin getint glas, ook wel bronsglas genoemd.

Jouw eigen ideale stalen deur samenstellen? Vraag hier je offerte aan, of bekijk hier de andere kleuren uit onze Metallic collectie.

Specificaties

 

TYPE DEUR          Enkele stalen taatsdeur, linksdraaiend

MODEL                 Skygate Nº4 (4-vaks glasverdeling)

KLEUR                 Metallic Gold (poedercoat)

PROFIEL              Skygate Classic (55mm)

GLAS                    Bruin getint glas (6mm veiligheidsglas)

AFMETINGEN      2578mm (h) x 930mm (b)

KLANTEN AAN HET WOORD

“Wij zijn ontzettend blij met de stijlvolle taatsdeur, vooral door het mat gouden staal & brons getinte glas, wat perfect bij de rest van ons interieur past. De deur werd snel en vakkundig geïnstalleerd en we hebben er zoveel plezier van!”
– Naomi Goldsteen

MEER INFORMATIE?

GET INSPIRED

Als aanvulling in een modern interieur of als contrast in een klassiek ingerichte ruimte, privé of op kantoor. Het industriële en open karakter van een echte Skygate laat elke ruimte shinen. Klik op de projecten voor meer inspirerende foto’s.