Project
Villa Voorschoten

Laat je inspireren door deze prachtige villa in Voorschoten. Met zulke hoge ramen is het natuurlijk mooi om al het licht dat hier binnenkomt zoveel mogelijk te behouden. Met Skygate stalen binnendeuren met glas is dit heel goed realiseerbaar. Wij zijn erg trots op het eindresultaat: Villa Voorschoten is klaar en ingericht. Gerealiseerd door De groot bouw, het ontwerp is van AG architecten (Anouk Vermeulen). Fotografie: Ronald Schouten.

Door het toepassen van grote dak-overstekken in combinatie met een stoere, kubistische onderbouw van metselsteen en stucwerk is een modern, maar toch ook klassiek, totaalbeeld ontstaan. De aluminium kozijnen vormen een mooi contrast met de houten lamellen van Accoyahout, die voor en naast de kozijnen zijn gemonteerd. Ook het interieur is een combinatie van modern en klassiek, met strakke gietvloeren in combinatie met veel hout en met zwarte stalen glaspuien van Skygate.
Verrassend is de dubbele hoogte centraal in het huis (entreehal en eetkamer) die veel ruimtelijkheid in het huis versterkt. Bijzonder is verder de binnen- en buitenhaard met prominente schoorsteen.

In dit project zijn verschillende combinaties zwarte stalen taatsdeuren en panelen gebruikt om zoveel mogelijk van het natuurlijke licht te behouden. Gebruikte producten: enkele taatsdeur, dubbele taatsdeur met zijpanelen, enkele taatsdeur met zijpaneel.