OVER SKYGATE

Skygate is een jong (2016), Nederlands bedrijf gevestigd met kantoor & showroom in Naarden en levert stalen binnendeuren aan bedrijven en particulieren. Het bedrijf is opgezet door een jong echtpaar, ondernemers in hart en nieren met een passie voor de woonindustrie.Een stalen binnendeur is een absolute eye-catcher in ieder interieur en geeft een stijlvolle en exclusieve uitstraling aan elke ruimte. Wij leveren stalen binnendeuren van de beste kwaliteit. En dat is dan ook de reden dat verschillende specialisten en ambassadeurs een samenwerking met ons zijn aangegaan.

Waarom Stalen Binnendeuren?

Tijdens het runnen van De Betonfabriek – waar ze innovatief design ontwerpen van beton, zoals lampen en tafels – ontwaarde het echtpaar een groeiende vraag onder consumenten naar industriële draaideuren van staal en glas. „Maar die waren waanzinnig duur. We zijn op zoek gegaan naar een betaalbaar alternatief”, vertelt Paul.

Skygate for Life

Onderscheidend design van topkwaliteit, voor elk interieur. Skygate is hét favoriete merk stalen binnendeuren voor mensen die thuis of op kantoor willen genieten van luxe, licht en ruimte. Skygate gevestigd in Naarden levert al jarenlang stalen binnendeuren, schuifdeuren en panelen aan particulieren & zakelijke klanten. Onze deuren worden met veel aandacht voor de kleinste details op maat gemaakt door echte vakmensen en dat zie je terug in de afwerking en uitstraling.

Kies je voor kwaliteit en echte stalen binnendeuren dan kies je voor Skygate..
De stalen deuren worden op maat gemaakt in jouw stijl. De deuren zijn in alle vormen en kleuren leverbaar. Kortom levenslang genieten van een duurzame hoogwaardige stalen deur dat past in jouw interieur.

Innovatie

 Innoveren en het leveren van zeer hoge kwaliteit en duurzame stalen deuren zijn de belangrijkste speerpunten van onze organisatie.

 

  • 2017 Skygate introduceert als eerste de betaalbare stalen binnendeur op de VT Wonen Beurs.
  • 2018 Skygate introduceert als eerste in Nederland de retro- chique variant op de stalen binnendeur – Skygate Edel: stalen binnendeuren met hoge kwaliteit brons-coating. Ook verkrijgbaar in handmatig bewerkt in hoogwaardige kwaliteit edelmetaal: Brons, Messing of Koper
  • 2019 Skygate Introduceert de Metallic lijn van Skygate – metallic Lijn. Lees hier het verschil tussen Skygate edel brons en Skygate Metallic brons.
  • 2021 Choose and Create your Skygate. Introductie van 16 nieuwe modellen en eigen design.
  • 2023 Skygate introduceert Skygate Flow
    Het ontwerp grijpt terug naar de stijlvernieuwing uit de roaring twenties: organische en geometrische vormen die allure en zachtheid in het interieur brengen
  • 2023: Skygate introduceert Skygate Naturals: duurzame stalen deuren met houtafwerking
    Een grensverleggende innovatie: Skygate Naturals, een technologie die stalen deuren voorziet van een natuurlijke houtafwerking.

Onze Skygate Producten

Een stalen binnendeur is een absolute eye-catcher in ieder interieur en geeft een stijlvolle en exclusieve uitstraling aan elke ruimte. Exclusief hoeft echter niet onbetaalbaar te betekenen. Wij leveren stalen binnendeuren van de beste kwaliteit, maar dan betaalbaar.

Onze SKYGATE-deuren zijn verkrijgbaar als taatsdeuren, vaste panelen en als schuifdeurpanelen.

De zogenoemde stalen taatsdeuren worden gekenmerkt door hun gebruiksvriendelijke werking. Ze openen naar binnen en naar buiten, wat erg praktisch is bij het in- en uitlopen van de ruimte. Dankzij de hoogwaardige taatsscharnieren vallen de deuren bovendien vanzelf in gesloten positie dicht.

De deuren zijn voorzien van 7 mm veiligheidsglas, hebben een glazen profiel en zijn in iedere kleur leverbaar: RAL kleur, een Metallic of Edel (koper, brons of messing) of houtafwerking. Er zijn zes verschillende soorten op maat gemaakte stalen binnendeuren. Ook leveren wij vaste of schuifpanelen van dezelfde hoge kwaliteit afwerking als onze taatsdeuren. Alle deuren zijn eenvoudig te plaatsen zelfs als je geen klusser bent.

Benieuwd hoe deze tijdloze deuren in jouw interieur passen? Neem dan een kijkje in onze showroom in Naarden. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Via de website of per telefoon maak je gemakkelijk een afspraak.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de kosten en naar de mogelijkheden vraag hier eenvoudig je offerte aan.