OVER SKYGATE

Skygate is een jong (2016), snel-groeiend Nederlands bedrijf gevestigd in Naarden en levert betaalbare stalen binnendeuren aan bedrijven en particulieren. Het bedrijf is opgezet door een jong echtpaar, Paul de Nooy & Anne-Marleen Hamming, ondernemers in hart en nieren met een passie voor de woonindustrie.

Waarom stalen binnendeuren?

Tijdens het runnen van De Betonfabriek – waar ze innovatief design ontwerpen van beton, zoals lampen en tafels – ontwaarde het echtpaar een groeiende vraag onder consumenten naar industriële draaideuren van staal en glas. „Maar die waren waanzinnig duur. We zijn op zoek gegaan naar een betaalbaar alternatief”, vertelt Paul. „En bieden de deuren nu aan in een standaard maat, model en kleur waardoor we ze voor minder dan de helft van de prijs kunnen leveren.”

Het leven van ondernemers

De zaken gaan goed en het combineren met een druk gezinsleven ook. „Een duidelijke rolverdeling is heel belangrijk”, gelooft Anne-Marleen. „En we vullen elkaar aan”, voegt Paul toe. „Ik ben goed in ideeën uitwerken en het opzetten van een traject. En Anne-Marleen is operationeel sterk en heeft oog voor detail.”

Dat privé en werk binnen een familiebedrijf in elkaar overlopen zien ze als pluspunt. „De flexibiliteit is groter dan als we voor een baas zouden werken. Onze showroom zit bewust in de buurt van ons huis. We waren al bezig met ondernemen toen de kinderen kwamen dus we zijn als gezin met onze bedrijven meegegroeid.”

De skygate missie: “The Sky is the Limit”

Het mag kraken maar niet breken – typische voor de ontwikkeling van een start-up naar scale-up…. Een koers van continue groei is vanaf de lancering in 2016 ingezet.

Onze Skygate producten

Een stalen binnendeur is een absolute eye-catcher in ieder interieur en geeft een stijlvolle en exclusieve uitstraling aan elke ruimte. Exclusief hoeft echter niet onbetaalbaar te betekenen. Wij leveren stalen binnendeuren van de beste kwaliteit, maar dan betaalbaar.

Onze SKYGATE-deuren zijn verkrijgbaar als taatsdeuren, vaste panelen en als schuifdeurpanelen.

De zogenoemde stalen taatsdeuren worden gekenmerkt door hun gebruiksvriendelijke werking. Ze openen naar binnen en naar buiten, wat erg praktisch is bij het in- en uitlopen van de ruimte. Dankzij de hoogwaardige taatsscharnieren vallen de deuren bovendien vanzelf in gesloten positie dicht.

De deuren zijn voorzien van 7 mm veiligheidsglas, hebben een glazen profiel en afgewerkt met een mat-zwart poedercoating. Er zijn zes verschillende soorten op maat gemaakte stalen binnendeuren. Ook leveren wij vaste of schuifpanelen van dezelfde hoge kwaliteit afwerking als onze taatsdeuren. Alle deuren zijn eenvoudig te plaatsen zelfs als je geen klusser bent.

Benieuwd hoe deze tijdloze deuren in jouw interieur passen? Neem dan een kijkje in onze showroom in Naarden. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Via de website of per telefoon maak je gemakkelijk een afspraak.