GET INSPIRED

Bij dit project werden stalen binnendeuren van Skygate geplaatst, in de afwerking Metallic Bonded Bronze met helder glas. Laat je inspireren door dit prachtige interieur.

STALEN BINNENDEURen en panelen in metallic bonded bronze 

Skygate heeft onlangs prachtige stalen binnendeuren en panelen geplaatst in een karakteristieke nieuwbouwwoning. Dit interieur werd ontworpen door BOU living. Bovendien werd er een prachtige keuken geplaatst door MUGG. keukens. Als resultaat van deze samenwerking is een gezellig, mooi en modern interieur met hier en daar Scandinavische elementen. BOU living heeft als missie om voor hun klanten een uniek interieur op maat te creëren zodat ze bij iedere thuiskomst een wow-gevoel ervaren. Met dit interieur is dat wat ons betreft zeker gelukt.

De bronzen kleur van de stalen binnendeuren van Skygate draagt bij aan het gevoel van warmte en gezelligheid in deze woning. Bovendien zijn de deuren uitgevoerd in Metallic Bonded Bronze, wat perfect aansluit bij de rustige, beige verftinten en de warme houtkleuren in de keuken. Ook zorgt de combinatie van stalen deuren met houten accenten voor een prachtige en harmonieuze mix, waarbij de verschillende stijlen elkaar versterken en een uniek geheel vormen. Kortom: laat je inspireren door dit prachtige interieur! 

metallic bonded bronze binnendeur skygate

In dit interieur werd allereerst gekozen voor een enkele stalen binnendeur, model Nº8, in de afwerking Metallic Bonded Bronze. Bovendien werd gekozen voor een minimal profieldikte van 35mm. Eveneens is de gebruikte kleur een unieke kleur, die goed samengaat met de warme sfeer van het hout. 

Model Nº8 is een van de 16 modellen van Skygate stalen binnendeuren. Niet alleen kan er bij Skygate gekozen worden voor de 16 modellen, het is namelijk ook mogelijk om te kiezen voor Skygate Flow of om zelf je deur te ontwerpen.

Bovendien zijn de kleuren van Skygate stalen binnendeuren (denk aan brons, goud en elke bestaande RAL-kleur)  toepasbaar op zowel de taatsdeuren, schuifdeuren en vaste panelen. Als aanvulling op de stalen binnendeur, werd er in dit project voor gekozen om panelen toe te voegen. Al met al: een prachtig interieurproject. 

Wil jij jouw eigen Skygate Tailor Made stalen deur samenstellen? Vraag dan hier je offerte aan of bekijk de deuren in onze showroom in Naarden.

stalen binnendeur en vast paneel van skygate

Specificaties

TYPE DEUR Enkele taatsdeur
MODEL Skygate Nº8
KLEUR Metallic Bonded Bronze
PROFIEL Skygate Minimal (35mm)
GLAS Helder glas (6mm veiligheidsglas)

Foto’s: Femke Buningh en Sabine van Solo Gietvloeren. Styling: BOU living.

scandinavisch interieur met stalen binnendeur
interieur inspiratie taatsdeur
modern interieur
houten keuken modern interieur
woonkeuken met houten elementen
keuken inspiratie interieur inspiratie
skygate binnendeur in moderne keuken

MEER INFORMATIE?

GET INSPIRED

Als aanvulling in een modern interieur of als contrast in een klassiek ingerichte ruimte, privé of op kantoor. Het industriële en open karakter van een echte Skygate laat elke ruimte shinen. Klik op de projecten voor meer inspirerende foto’s.