GET INSPIRED

Bij dit moderne woonhuis in Woudenberg zijn er een aantal verschillende stalen deuren geplaatst in de afwerking Metallic Bonded Bronze. Dit zorgt voor een strakke, moderne uitstraling van het interieur. Laat je inspireren door dit prachtige project! Alle deuren zijn in model Nº 7 en afgewerkt in de kleur Metallic Bonded Bronze.

Project Woudenberg

– Dubbele taatsdeur en enkele taatsdeur | Model Nº 7 | Helder glas –

In dit project in Woudenberg zijn er een dubbele taatsdeur geplaatst en één enkele taatsdeur. Voor zowel de dubbele taatsdeur als voor de enkele taatsdeur is er gekozen voor het model Nº7. De dubbele taatsdeur werd in dit project geplaatst tussen de woonkamer en de strakke, moderne keuken. De enkele taatsdeur werd geplaatst tussen de moderne keuken en het kantoor.

De stalen binnendeuren in dit project zijn allebei afgewerkt in de kleur Metallic Bonded Bronze en zijn voorzien van helder veiligheidsglas. Voor een verfijnde- en minimalistische look hebben de binnendeuren een Minimal profieldikte gekregen van 35mm.

Jouw eigen Skygate Tailor Made stalen deur samenstellen? Vraag hier je offerte aan, of bekijk de deuren in onze showroom in Naarden.

 

Specificaties

TYPE DEUR

Dubbele taatsdeur

MODEL Skygate Nº 7
KLEUR Metallic Bonded Bronze
PROFIEL

Skygate Minimal (35mm)

GLAS

6mm veiligheidsglas – grijs getint

AFMETINGEN

2630 mm (h) x 2000 mm (b)

 

 

Specificaties

TYPE DEUR

Enkele taatsdeur

MODEL Skygate Nº 7
KLEUR Metallic Bonded Bronze
PROFIEL

Skygate Minimal (35mm)

GLAS

6mm veiligheidsglas – grijs getint

AFMETINGEN

2630 mm (h) x 930 mm (b)

 

LAAT JE INSPIREREN IN ONZE SHOWROOM

GET INSPIRED

Als aanvulling in een modern interieur of als contrast in een klassiek ingerichte ruimte, privé of op kantoor. Het industriële en open karakter van een echte Skygate laat elke ruimte shinen. Klik op de projecten voor meer inspirerende foto’s.