GET INSPIRED

Bij dit project werden diverse stalen binnendeuren van Skygate geplaatst. Er werd gekozen voor een mooie groengrijze afwerking met helder glas. Laat je inspireren door dit prachtige interieur.

STALEN BINNENDEURen in EEN GROENGRIJZE afwerking (RAL 7009)  

In dit project heeft Skygate diverse stalen binnendeuren geplaatst in een mooie groengrijze afwerking. Het betreft een prachtig, licht en modern interieur. In deze woning werden zowel dubbele taatsdeuren als enkele taatsdeuren geplaatst, met een afwerking in de elegante kleur ‘groengrijs’ (RAL 7009). Een stijlvolle keuze!

Deze klant koos ervoor om de groengrijze dubbele deuren bij de woonkamer naast de boekenkast te plaatsen, wat een warme en uitnodigende sfeer creëert voor ontspanning en lezen. Daarnaast werd een enkele binnendeur in een groengrijze afwerking geplaatst in de hal.

De kleur ‘Groengrijs‘ heeft een tijdloze uitstraling die niet snel uit de mode raakt. Dit maakt de kleur een verstandige investering voor elk interieur. Veel andere voorkomende groentinten die vaak als afwerking gekozen worden, zijn bijvoorbeeld olijfgroen (RAL 6003 poedercoating) of groengrijs (RAL 7009). Voor deze laatste kleur hebben de klanten van dit project in Abcoude gekozen.

Natuur en rust

modern-interieur-skygate-binnendeur

Een van de voordelen van groengrijze stalen binnendeuren, is dat ze de ruimte een natuurlijke en rustgevende uitstraling geven. Daarnaast haalt de kleur de kalmerende aspecten van de natuur naar binnen. Hierdoor krijgt de ruimte een ontspannen en verwelkomende sfeer. Deze trend is de afgelopen jaren steeds populairder geworden, vooral in omgevingen waar rust en sereniteit gewenst zijn, zoals slaapkamers, studeerkamers, leeshoeken en kantoren.

De stalen deuren van Skygate in dit project hebben een tweevlaksverdeling model Nº2. Dit maakt de stalen deuren perfect voor interieurs waar veel licht gewenst is. De Skygate Model Nº2 is gekozen om een mooi contrast te creëren in het interieur. Er is gekozen voor enkele én dubbele stalen binnendeuren van een minimale profieldikte van 35 mm. Dit zorgt voor een mooie maar subtiele en stijlvolle uitstraling. 

LICHT EN NEUTRAAL

Tijdloos en veelzijdig

Een ander groot voordeel van groengrijze deuren is hun veelzijdigheid. Zo kan de kleur bijvoorbeeld gemakkelijk worden gecombineerd met diverse kleurenpaletten. Denk hierbij aan neutrale tinten tot meer levendige kleuren, zoals de okergele stoel in dit project. De kleur Groengrijs werkt eveneens mooi samen met natuurlijke materialen zoals hout en steen, maar ook met modernere materialen zoals metaal en glas. 

Skygate stalen deuren zijn niet alleen functioneel, maar zijn daarnaast ook een stijlvol element dat een unieke sfeer kan creëren in elke ruimte. Precies zoals in dit interieur is gedaan! Met de mogelijkheid om te kiezen uit elke RAL-kleur, waaronder diverse tinten grijs en groen, en verschillende afwerkingen zoals metallic, naturals en edel, biedt Skygate een breed scala aan opties om aan jouw specifieke wensen te voldoen. 

Een derde voordeel van stalen deuren in een groengrijze afwerking, is dat de tint licht en neutraal is. Dit zorgt ervoor dat een ruimte groter en lichter lijkt. Dit effect ontstaat doordat de kleur natuurlijk licht reflecteert op een manier zoals donkerdere kleuren dat niet kunnen. Hierdoor voelt de ruimte opener en luchtiger. Dit alles maakt stalen deuren in een groengrijze afwerking een uitstekende keuze voor kleinere of donkerdere ruimtes. In dit interieur passen de stalen deuren daarom geweldig mooi bij de houten boekenkast en de gebruikte accentkleuren, zoals de okergele fauteuil. 

Kortom: het interieurproject in deze moderne woning in Abcoude toont perfect aan hoe groengrijze Skygate stalen deuren een ruimte kunnen transformeren. 

skygate groen grijs model n2

Specificaties

TYPE DEUR Dubbele taatsdeur
MODEL Skygate Nº2
KLEUR Groen/Grijs (RAL 7009)
PROFIEL Skygate Minimal (35mm)
GLAS Helder glas (6mm veiligheidsglas)

Ben je benieuwd naar wat Skygate voor jouw interieur kan betekenen? Bezoek dan onze showroom of neem een kijkje op onze website voor meer informatie en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

skygate deur groengrijze afwerking
skygate interieur groengrijs
woonkamer inspiratie skygate binnendeur
skygate deur groengrijs interieur
Grijsgroene deur skygate
binnendeur groengrijs van skygate
dubbele taatsdeur groengrijs skygate
details skygate binnendeur
interieur inspiratie groengrijze binnendeur

MEER INFORMATIE?

GET INSPIRED

Als aanvulling in een modern interieur of als contrast in een klassiek ingerichte ruimte, privé of op kantoor. Het industriële en open karakter van een echte Skygate laat elke ruimte shinen. Klik op de projecten voor meer inspirerende foto’s.