GET INSPIRED

Bij dit project zijn er een aantal verschillende stalen binnendeuren geplaatst in de afwerking Edel Koper met helder glas. Laat je inspireren door dit prachtige interieur.

Project Tafel van Vijf

– Dubbele schuifdeur en Taatsdeur in Edel Koper –

Schuifdeur en Taatsdeur van Edel Koper

Bij dit project koos Interieurstylist Maartje Kroon van Tafel voor vijf ervoor om verschillende stalen deuren te plaatsen. Warm & stijlvol werden de uitgangspunten in dit interieur. Het kleurenpalet werd gebaseerd op de magnolia kleurige chaise longue die de vrouw des huizes op het oog had. Uiteindelijk vormde dit de basis van dit prachtige interieur. De stalen binnendeuren van Skygate zijn afgewerkt in Edel Koper en hebben helder glas. Alle deuren hebben een Skygate Classic profieldikte van 55mm en een 7-vaks glasverdeling: Skygate Nº7.

Door de plafond hoge deuren wordt de ruimte optimaal benut, en kan het daglicht vrij bewegen. In de hal is een taatsdeur geplaatst in dezelfde afwerking als de schuifdeuren. De terugkerende elementen zorgen voor een prachtige verbinding tussen de ruimtes en een warm en luxueus geheel. 

Wil jij jouw eigen Skygate Tailor Made stalen deur samenstellen? Vraag hier je offerte aan, of bekijk de deuren in onze showroom in Naarden.

Specificaties

TYPE DEUR Dubbele schuifdeur
MODEL Skygate Nº7 (7-vaks glasverdeling)
KLEUR Edel Koper (handbewerking)
PROFIEL Skygate Classic (55mm)
GLAS Helder glas (6mm veiligheidsglas)
AFMETINGEN 3000 mm (h) x 2140 mm (b)

Foto’s: Maartje Kroon

Specificaties

TYPE DEUR Enkele taatsdeur
MODEL Skygate Nº7 (7-vaks glasverdeling)
KLEUR Edel Koper (handbewerking)
PROFIEL Skygate Classic (55mm)
GLAS Helder glas (6mm veiligheidsglas)
AFMETINGEN 3000 mm (h) x 930 mm (b)

Foto’s: Maartje Kroon

MEER INFORMATIE?

GET INSPIRED

Als aanvulling in een modern interieur of als contrast in een klassiek ingerichte ruimte, privé of op kantoor. Het industriële en open karakter van een echte Skygate laat elke ruimte shinen. Klik op de projecten voor meer inspirerende foto’s.