GET INSPIRED

Bij dit project in Abcoude is er een paneel geplaatst in de afwerking Metallic Bonded Bronze met rib glas. Get inspired door dit mooie project.

Project Woonhuis Abcoude

– Vast Paneel met Rib Glas –

In dit project is er een vast paneel tussen de speelkamer en eetkamer toegepast in de kleur Metallic Bonded Bronze met een speciaal soort figuurglas: rib-glas. Door de smalle ribbels is het niet mogelijk door het glas te kijken, maar laat het wel genoeg licht door. Het rib glas heeft een ander effect dan ‘satijn’ glas, maar hetzelfde resultaat.

Voor het paneel is er gekozen voor een 3-vlaks vakverdeling, Skygate Nº3. Door te kiezen voor deze verdeling, wordt er rust gecreëerd door de drie gelijke vierkante glasplaten. Daarnaast is er gekozen voor een Skygate Minimal profiel, die een profieldikte heeft van 35mm. Maak een afspraak in onze showroom en kom de 16 verschillende modellen bekijken.

Door het stalen paneel te coaten in onze Metallic Bonded Bronze poedercoat, komen de warme kleuren uit deze ruimte nog beter tot zijn recht en blend het paneel mooi in met de rest van het interieur.

Jouw eigen Skygate Tailor Made stalen deur samenstellen? Vraag hier je offerte aan, of bekijk de deuren in onze showroom in Naarden.

Foto’s: Suzanne Bouhuijzen

 

Specificaties

TYPE DEUR

Enkel Vast Paneel

MODEL

Skygate Nº3 (3-vaks glasverdeling)

KLEUR

Metallic Bonded Bronze (poedercoat)

PROFIEL

Skygate Minimal (35mm)

GLAS

Rib Glas

AFMETINGEN

2000mm (h) x 825mm (b)

 

KLANTEN AAN HET WOORD

“W O O N W E N S
Geribbeld, figuur of wel canale glas glas. Dit wilde ik zo graag in ons huis toepassen. We plaatsten een wand tussen de speelkamer en eetkamer. Om nog mooi het daglicht van voor naar achter in huis te laten doorschijnen, lieten we de bovenzijde open. Skygate maakte een stalen wandpaneel op maat. Dit was de ideale plek voor het canale glas. Ben er zo blij mee! Tegelijkertijd praktisch als een eyecatcher. Voor eenheid koos ik de kleur Metallic Bonded Bronze. Mooi warm bij onze andere kleuren in huis.”
– Suzanne Bouhuijzen (BOU Living)

MEER INFORMATIE?

GET INSPIRED

Als aanvulling in een modern interieur of als contrast in een klassiek ingerichte ruimte, privé of op kantoor. Het industriële en open karakter van een echte Skygate laat elke ruimte shinen. Klik op de projecten voor meer inspirerende foto’s.