GET INSPIRED

In dit buitengewone project is een indrukwekkende woning in het Gooi volledig getransformeerd met behulp van hoogwaardige skygate stalen binnendeuren. Het elegante en populaire model Nº123 is zorgvuldig gekozen om perfect te passen bij de gewenste interieurstijl en een tijdloze charme uit te stralen. 

Luxe Woningtransformatie in het Gooi

– Échte stalen binnendeuren, afgewerkt in Metallic Bonded Bronze  –

 

Elegant en populair model Nº123

In dit buitengewone project is een indrukwekkende woning in het Gooi volledig getransformeerd met behulp van hoogwaardige Skygate stalen binnendeuren. Het elegante en populaire model Nº123 is zorgvuldig gekozen om perfect te passen bij de gewenste interieurstijl en een tijdloze charme uit te stralen.

Dit project kenmerkt zich door de strategische plaatsing van Skygate stalen binnendeuren model Nº123 op verschillende locaties, waaronder de verbinding tussen de woonkamer en de hal en tussen de keuken en de woonkamer.

Een naadloze overgang tussen de ruimtes is gecreëerd door het toevoegen van een Skygate stalen binnendeur van model Nº123 tussen de woonkamer en de speelkamer. De deuren zijn afgewerkt in de prachtige kleur Metallic Bonded Bronze, waarmee een vleugje elegantie en warmte aan het interieur is toegevoegd.

Wil jij jouw eigen Skygate Tailor Made stalen deur samenstellen? Vraag hier je offerte aan, of bekijk de deuren in onze showroom in Naarden.

Specificaties

TYPE DEUR Dubbele taatsdeur
MODEL Skygate Nº123 
KLEUR Metallic Bonded Bronze
PROFIEL Skygate Minimal (35mm)
GLAS Helder glas (6mm veiligheidsglas)
AFMETINGEN 2700 mm (h) x 1999 mm (b)

Specificaties

TYPE DEUR Dubbele taatsdeur 
MODEL Skygate Nº123 
KLEUR Metallic Bonded Bronze
PROFIEL Skygate Minimal (35mm)
GLAS Helder glas (6mm veiligheidsglas)
AFMETINGEN 2700 mm (h) x 1999 mm (b)
woonkamer-inspiratie-project-skygate-stalen-binnendeuren
glazen-deur-skygate-stalen-binnendeuren
glazen-deuren-interieur-inspiratie
dubbele-taatsdeur-keuken-skygate
woonkamer-inspiratie-taatsdeur-dubbel

Het eindresultaat van dit project is werkelijk adembenemend. De Skygate stalen binnendeuren van model Nº123, met hun verfijnde afwerking in Metallic Bonded Bronze, dienen niet alleen als functionele doorgangen, maar zijn ook prachtige designelementen op zichzelf. Ze voegen een eigentijdse uitstraling toe aan de ruimtes en creëren een gevoel van ruimtelijkheid. De warme bronskleur met metallic accenten straalt tijdloze klasse uit en harmonieert prachtig met verschillende interieurstijlen.

Dit project heeft de woning getransformeerd tot een luxueus en elegant thuis, waarbij de Skygate stalen binnendeuren een essentiële rol spelen bij het creëren van een harmonieus en stijlvol interieur.

Ben jij geïnspireerd door dit project en wil je ook genieten van de toegevoegde waarde van Skygate stalen binnendeuren? Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken en samen te werken aan een op maat gemaakt ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw interieurvisie.

MEER INFORMATIE?

GET INSPIRED

Als aanvulling in een modern interieur of als contrast in een klassiek ingerichte ruimte, privé of op kantoor. Het industriële en open karakter van een echte Skygate laat elke ruimte shinen. Klik op de projecten voor meer inspirerende foto’s.