GET INSPIRED

Bij dit project in Vught zijn diverse koperen taatsdeuren van Skygate geplaatst. De combinatie van de Edel koperen deuren, Signal bruin deuren én het dimbare glas, zorgen voor een creatief samenspel. Laat je inspireren door dit mooie interieur.

DUBBELE TAATSDEUR IN EDEL KOPER MET DIMBAAR PRIVACY GLAS

Een prachtig project in Vught waar we dit mooie interieur mochten voorzien van unieke stalen binnendeuren. Dit interieur wordt gekenmerkt door tijdloze elegantie, verrijkt met natuurlijke elementen zoals de houten balken die het huis bevat. De combinatie van de koperen taatsdeuren met deze natuurlijke elementen creëert een uniek samenspel van contrasten, waardoor een sfeer van luxe en verfijning is ontstaan.

Maar dat is nog niet alles. In samenwerking met een partner hebben we dimbaar glas geïntegreerd in de dubbele taatsdeuren. Dit dimbare glas biedt niet alleen privacy wanneer nodig, maar kan ook worden aangepast om meer licht binnen te laten of juist te dimmen, afhankelijk van de behoeften en voorkeuren van de bewoners. Met een simpele druk op de knop transformeer je de sfeer en functionaliteit van de ruimte, waardoor een veelzijdige en gepersonaliseerde interieurervaring ontstaat die zich aanpast aan elke gelegenheid. 

 

dubbele taatsdeur edel koper skygate

In dit interieur werd gekozen voor een dubbele binnendeur in model Nº8, afgewerkt in Edel koper. Daarnaast werd een enkele binnendeur geplaatst in RAL 8002: Signal bruin. De Skygate deuren en panelen zijn in elke RAL kleur leverbaar. Daarnaast zijn er unieke afwerkingen mogelijk in Metallic of Edel. Wil je graag een natuurlijke look creëren? Kijk dan eens naar onze Skygate Naturals

specificaties stalen binnendeur edel koper privacy glas

Specificaties

TYPE DEUR Dubbele taatsdeur
MODEL Skygate Nº8
KLEUR Edel koper
PROFIEL Skygate Minimal (35mm)
GLAS Privacy glas

Specificaties

TYPE DEUR Enkele taatsdeur
MODEL Skygate Nº8
KLEUR Signal bruin (RAL 8002)
PROFIEL Skygate Minimal (35mm)
GLAS Helder glas
enkele taatsdeur skygate

Wil jij jouw eigen Skygate stalen binnendeur samenstellen? Vraag hier je offerte aan, of bekijk de deuren in onze showroom in Naarden.

slaapkamer met taatsdeuren skygate in edel koper
warm interieur met taatsdeuren van skygate
dubbele stalen binnendeur in interieur
skygate dubbele taatsdeur met privacy glas
woonkamer interieur met stalen binnendeuren skygate
dubbele taatsdeur edel koper
slaapkamer interieur met stalen binnendeuren en dimbaar glas skygate

Fotografie: Anneke Gambon

MEER INFORMATIE?

GET INSPIRED

Als aanvulling in een modern interieur of als contrast in een klassiek ingerichte ruimte, privé of op kantoor. Het industriële en open karakter van een echte Skygate laat elke ruimte shinen. Klik op de projecten voor meer inspirerende foto’s.