GET INSPIRED

Bij dit project werd een enkele stalen binnendeur van Skygate geplaatst,in de afwerking Parelmoer Grijs (RAL 1035) met helder glas. Laat je inspireren door dit prachtige interieur.

Enkele taatsdeur in Parelmoer Grijs (RAL 1035) 

Een compleet interieur vol luxe en warmte, dat is wat Mathijs van Diepen, interieurontwerper bij ‘t Klooster Interieurmakers, creëerde met zijn interieurontwerp voor deze benedenverdieping van een woning in Amsterdam.

” ’t Klooster Interieurmakers is in 1995 opgericht door Hans en Ingrid van Diepen. Het voormalige nonnenklooster in Bovenkarspel is door de jaren heen stijlvol ingericht en ontwikkelde zich tot een inspirerend woon concept. De stijlkamers van ’t Klooster zijn het decor van creativiteit en
vakmanschap.”

“Bij betreding van de verdieping zorgt de stalen deur richting de achterzijde voor een uitnodigende touch. Je wordt naar het licht toe getrokken en wilt ontdekken wat achter de deur schuilt” aldus Mathijs van Diepen.

Er werd gekozen voor een enkele stalen binnendeur, model Nº8, in de afwerking Parelmoer Grijs (RAL 1035) en met een minimal profieldikte van 35mm. De kleur is een unieke kleur, dat bijdraagt aan een gevoel van luxe en warmte. 

Laat je inspireren door dit prachtige interieur! 

De stalen binnendeur van Skygate geeft een uitnodigende touch als gevolg van de unieke lichtinval. Model Nº8 is een van de modellen onder de Skygate stalen binnendeuren. Een stijlvolle keuze dus en luxueus afgewerkt met een afwerking in de kleur Parelmoer Grijs (RAL 1035). De kleuren van Skygate stalen binnendeuren (denk aan brons, goud en elke bestaande RAL-kleur) zijn niet alleen toepasbaar op de enkele binnendeur, maar alle kleuren zijn toepasbaar op zowel de taatsdeuren, schuifdeuren en vaste panelen.

Wil jij jouw eigen Skygate Tailor Made stalen deur samenstellen? Vraag hier je offerte aan, of bekijk de deuren in onze showroom in Naarden.

Specificaties

TYPE DEUR Enkele taatsdeur
MODEL Skygate Nº8
KLEUR Parelmoer Grijs (RAL 1035)
PROFIEL Skygate Minimal (35mm)
GLAS Helder glas (6mm veiligheidsglas)

Foto’s: Mathijs van Diepen, interior designer ‘t Klooster Interieurmakers

MEER INFORMATIE?

GET INSPIRED

Als aanvulling in een modern interieur of als contrast in een klassiek ingerichte ruimte, privé of op kantoor. Het industriële en open karakter van een echte Skygate laat elke ruimte shinen. Klik op de projecten voor meer inspirerende foto’s.