GET INSPIRED

Bekijk hier een voorbeeld van de Skygate Nº8 enkele taatsdeur in combinatie met Skygate Nº5 vast paneel met een Minimal profiel in de kleur Edel Brons.

Project Woonhuis Wassenaar

– Skygate Nº8 & Nº5 combinatie –

Enkele Stalen Deur met Vast Zijpaneel

In dit woonhuis in Wassenaar is de Skygate Nº8 enkele taatsdeur in combinatie met Skygate Nº5 vast paneel toegepast. De stalen deur en het paneel hebben een Skygate Minimal profiel van 35mm dik en zijn afgewerkt in Edel Brons.

Deze enkele stalen taatsdeur met vast paneel tussen de hal en woonkamer zijn uitgevoerd in een Edel Brons bewerking. Daarnaast is er gebruik gemaakt van Skygate model Nº8, een asymmetrische kruisverdeling met een extra horizontale ligger, en Skygate model Nº5, een 3-vlaks glasverdeling die lijkt op de Nº8, maar zonder de verticale stijl. Beide hebben het Skygate Minimal profiel van 35mm. De Skygate Classic heeft een profieldikte van 55mm. Het glas wat er in de deuren zit is helder 6mm veiligheidsglas.

Ook jouw eigen ideale deur of pui samenstellen? Vraag hier je offerte aan, of bekijk hier de andere kleuren uit onze Edel collectie.

Specificaties

 

TYPE DEUR          Enkele stalen taatsdeur met vast paneel, rechtsdraaiend

MODEL                 Skygate Nº8 & Nº5

KLEUR                 Edel Brons (handbewerking)

PROFIEL              Skygate Minimal (35mm)

GLAS                    Helder / transparant glas (6mm veiligheidsglas)

AFMETINGEN      2632mm (h) x 1655mm (b)

Wassenaar detail
Skygate model Nº5

MEER INFORMATIE?

GET INSPIRED

Als aanvulling in een modern interieur of als contrast in een klassiek ingerichte ruimte, privé of op kantoor. Het industriële en open karakter van een echte Skygate laat elke ruimte shinen. Klik op de projecten voor meer inspirerende foto’s.