DUBBELE STALEN TAATSDEUREN

Combineer enkele deuren tot een dubbele stalen taatsdeur voor een maximaal effect in licht. De klapdeuren kunnen als royale entree dienen tussen de hal en de woonkamer, of simpelweg om twee ruimtes te scheiden en de ruimtelijkheid te behouden.

INSPIRATIE

Bekijk ons aanbod stalen taatsdeuren. Of maak een afspraak om het Skygate-effect te ervaren in onze showroom. Dan zie je meteen wat er allemaal mogelijk is.

Choose & Create

Your Skygate door

Een Stalen Deur voor Ieder Interieur

Skygate levert stalen deuren in zowel vaste maten als maatwerk. De Skygate Original stalen deuren, onze vaste maten, zijn beschikbaar in vaste maatvoeringen en één ontwerp: 4-vaks glasverdeling in de basis kleur zwart (RAL 9005).

Skygate Tailor Made, de maatwerk stalen deuren, zijn aan te passen in maatvoering, kleur, vakverdeling en profiel.

De Skygate deuren en panelen zijn standaard in zwart (RAL9005), wit (RAL9016) en grijs (RAL7016) leverbaar. Optioneel kunnen we tegen een meerprijs de deuren in iedere afwijkende RAL kleur, een Metallic of Edel (koper, brons of messing) afwerking laten leveren. Tot slot heb je naast het standaard helder glas nog de keuze uit een ander type glas (satijn, grijs getint, bruin getint of canale- /figuurglas). De levertijd is ca. 12-16 weken.

Gouden deuren zijn helemaal in! Je bent op zoek naar een unieke eye-catcher in je interieur en een gouden stalen deur is hier de perfecte oplossing voor.

In tegenstelling tot de Edel Brons, heeft deze afwerking een egale finish en daarnaast een kleine shimmer in de coating zitten. 

Wist je dat onze Skygate deuren ook beschikbaar zijn in álle RAL-kleuren!

Deze RAL lakken bieden de mogelijkheid om jouw stalen deur helemaal op je eigen interieur stijl af te stemmen. 

De hand bewerkte messing coating geeft een luxe uitstraling aan het interieur en past perfect in een interieur dat “romantiek” en “elegantie” als uitgangspunten heeft.

BEKIJK, VOEL & ERVAAR...

Onze deuren zijn erg aanraakbaar.
MAAK EEN AFSPRAAK IN ONZE SHOWROOM