STALEN BINNENDEUREN

Alle Skygate deuren zijn handgemaakt uit de hoogste kwaliteit staal. De luxe afwerking in elke gewenste kleur geeft de stalen binnendeuren een high-end uitstraling en maakt elke deur uniek. Door het 6mm dikke veiligheidsglas kunnen ze tegen een stootje.

BINNENDEUREN

Skygate stalen binnendeuren zijn een enorme blikvanger in elk interieur en creëren een zee van luxe, ruimte en licht. De high-end glazen deuren zijn strak afgewerkt laten veel licht door. Onze Skygate deuren staan garant voor een stijlvolle entree én een fraai doorkijkeffect.

Icons_Skygate_duimpie_d0aa49

TOPKWALITEIT

Handmatig gefabriceerd volgens de strengste Nederlandse kwaliteitseisen.

Icons_Skygate_target_d0aa49

FLEXIBEL

Uitgekiend assortiment deuren en panelen die perfect bij elkaar passen.

Icons_Skygate_euro_d0aa49

SUPERSCHERP

Skygate Original: vaste maten, lage prijzen. Maatwerk ook mogelijk.

Icons_Skygate_toolset_d0aa49

SNELLE MONTAGE

Eenvoudig te plaatsen door de ervaren doe-het-zelver of vakman.

HIGH-END STALEN BINNENDEUREN

Het geheim van onze succesformule? Onze deuren en panelen combineren het beste van twee werelden: tijdloos design en een strakke uitstraling met kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien zijn ze uitermate geschikt om meer licht in een ruimte te creëren. Door vaste maten én maatwerk te leveren, kunnen wij onze klanten zowel betaalbaarheid als maximale creatieve vrijheid bieden.

HOOGWAARDIG STAAL EN VEILIGHEIDSGLAS

We gebruiken massief staal van de hoogste kwaliteit. Dit maakt het mogelijk om grote glasvlakken toe te passen. Hiervoor gebruiken we 6mm dik veiligheidsglas. Het staal werken we af met een keiharde (poeder-)coating beschikbaar in elke kleur. Hierdoor ogen onze luxe binnendeuren strak, stoer en subtiel tegelijk.

SkygateStalenBinnendeuren-DetailDubbeleTaatsdeur(2)_optimized
20190511_FB-skygate modellen

STALEN BINNENDEUREN

IN VASTE MATEN

Onze standaardafmetingen, de Skygate Original, zijn afgestemd op het Bouwbesluit. Grote kans dat de deur meteen past. Over de plaatsing hoef je je ook geen zorgen te maken. Onze deuren worden kant en klaar thuisbezorgd en zijn eenvoudig te installeren door een vakman of handige doe-het-zelver.

SKYGATE TAILOR MADE

Naast de succesvolle Skygate Original in vaste maten, levert Skygate voortaan ook stalen binnendeuren en vaste panelen op maat. Met Skygate Tailor Made kunnen we nog beter inspelen op de wensen van particuliere- en zakelijke klanten. Onze vertrouwde kwaliteit is nu in iedere indeling en maatvoering leverbaar. Dat geeft onze klanten extra vrijheid om licht, luxe en ruimte te realiseren.

VOLOP TOEPASSINGS-MOGELIJKHEDEN

Een stalen taatsdeur is een deur die naar binnen en buiten kan openen. Deze leveren we ook als vaste panelen zonder scharnieren en handgrepen, bijvoorbeeld in combinatie met een draaideur. Daarnaast kan een schuifdeur worden ingezet als ruimtebesparende tussendeur, of -in combinatie met vaste panelen- als schuifpui tussen twee ruimtes in.

DE VOORDELEN VAN SKYGATE STALEN BINNENDEUREN

  • Tijdloos design dat zorgt voor ruimte en sfeer
  • Zwarte binnendeuren met glas zijn toepasbaar in vrijwel elk interieur
  • Glazen stalen deuren zorgen voor veel lichtinval
  • Deze tussendeur draagt bij aan een verbeterde akoestiek
  • Handgemaakt vakwerk volgens de strengste Nederlandse kwaliteitseisen
  • Een massieve binnendeur als dit kan tegen een stootje en hebben een lange levensduur
Facebookad-caroussel_optimized

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN STALEN DEUREN?

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden met stalen deuren in jouw woning of kantoorpand. Dubbele binnendeuren, een schuifdeur, paneeldeuren, stalen taatsdeuren en combinaties. Het kan allemaal. Vraag hier een gratis offerte aan.

LAAT JE INSPIREREN!

Bekijk ons uitgebreide aanbod stalen binnendeuren en panelen. Of maak een afspraak om het Skygate-effect te ervaren in onze showroom. Dan zie je meteen wat er allemaal mogelijk is.

BEKIJK, VOEL & ERVAAR...

Onze stalen binnendeuren zijn erg aanraakbaar.
MAAK EEN AFSPRAAK IN ONZE SHOWROOM