Stalen deuren

Alle Skygate stalen deuren zijn handgemaakt uit de hoogste kwaliteit staal. De luxe afwerking in elke gewenste kleur geeft de stalen binnendeuren een high-end uitstraling en maakt elke stalen deur uniek. Door het 6mm dikke veiligheidsglas kunnen ze tegen een stootje.

Stalen Deuren

Skygate stalen binnendeuren zijn een enorme blikvanger in elk interieur en creëren een zee van luxe, ruimte en licht. De high-end glazen deuren zijn strak afgewerkt laten veel licht door. Onze Skygate deuren staan garant voor een stijlvolle entree én een fraai doorkijkeffect.

Onze Skygate stalen deuren zijn verkrijgbaar in een uitgebreid assortiment aan kleuropties, waaronder RAL-kleuren, metallic tinten en edelmetalen zoals koper, brons of messing, en zelfs houtafwerkingen voor die warme, natuurlijke uitstraling.

Daarnaast bieden we een diverse selectie glasopties, variërend van helder glas tot satijnglas, grijs getint glas, bruin getint glas en glas met opvallende patronen. Hiermee kunt u niet alleen uw stalen binnendeur personaliseren, maar ook het licht en de sfeer in uw ruimte naar wens aanpassen.

Met Skygate kunt u stalen binnendeuren creëren die naadloos passen bij uw interieur, waardoor u een unieke en persoonlijke touch aan uw woning geeft. Maak van uw binnendeuren een stijlvolle blikvanger met de maatwerkopties van Skygate.

De Skygate Collectie

Onze stalen deuren en panelen plaats je eenvoudig in de meeste deuropeningen. Kozijn eruit, afwerken en monteren maar!

Taatsdeuren

bronzen taatsdeur

Door de speciale taatsscharnieren heeft dit type deur geen kozijn nodig en draait 90 graden naar twee kanten open. Ideaal tussen elke gewenste ruimte.

Schuifdeuren

bronzen schuifdeuren

Deze schuifdeur heeft geen scharnieren, maar hangt aan een hoge kwaliteit rail, in óf op de wand verwerkt. Omdat je soms liever schuift dan draait om ruimte te besparen.

Scheidingswanden

bronzen scheidingswand

Combineer vaste stalen panelen met taatsdeuren of schuifdeuren tot een stijlvolle entree of tot complete wandafscheiding voor een vergaderruimte.

Voor welke afwerking kies jij?

Alle Skygate deuren zijn handgemaakt uit de hoogste kwaliteit staal. De luxe afwerking in elke gewenste kleur geeft de stalen binnendeuren een high-end uitstraling en maakt elke deur uniek.

Metallic

optie metallic kleuren stalen deuren
Brons | Goud | Overige kleuren

Deze metallic afwerking in brons, goud of brown heeft een egale finish en een kleine shimmer in de coating.

Naturals

optie kleuren houtlook stalen deuren
Houtlook

Stalen deuren met een natuurlijke houtlook-afwerking. Een combinatie van hout en de stabiliteit van een stalen kern (SkyCore).

RAL

in alle kleuren (RAL kleuren) stalen deuren

RAL | Zwart | Wit | Grijs

Wist je dat Skygate stalen binnendeuren ook beschikbaar zijn in álle RAL-kleuren!

Edel

Bons, messing en koper (Edel) stalen deuren
Brons | Messing | Koper

In het atelier worden de deuren handmatig bewerkt in hoogwaardige kwaliteit edelmetaal.

Voor welk Model kies jij?

Bij Skygate Tailor Made hebben we met zorg een uitgebreide selectie van diverse deurenmodellen samengesteld, zodat je altijd de perfecte deur voor jouw situatie kunt vinden. Wat jouw stijl of voorkeur ook is, wij bieden een scala aan mogelijkheden om jouw deur geheel op maat te maken. Naast deze 16 modellen is het ook mogelijk om te kiezen voor Skygate Flow of om zelf je deur te ontwerpen

16 Modellen

16 voorgeselecteerde Skygate modellen

16 voorgeselecteerde Skygate modellen zijn leverbaar in elke afmeting, type deur en afwerking. Tevens heb je de keuze uit profieldikte en soort glas.

Skygate Flow

Ronde, organische stalen deuren

Stalen deuren met ronde (organische) vormen leverbaar in elke afwerking en afmeting.

Eigen design

ontwerp je eigen stalen deur , eigen design

Heb jij of je architect een ontwerp gemaakt voor een stalen deur? Onze deuren worden altijd op maat gemaakt.

Choose & Create

Your Skygate door

Binnenkijken bij

Skygate Metallic

Deze afwerking heeft een egale finish en een kleine shimmer in de coating: Brons | Goud | Brown

Skygate Naturals

Een technologie die stalen deuren voorziet van een natuurlijke houtlook-afwerking. Houtlook

Skygate RAL

Wist je dat onze Skygate deuren ook beschikbaar zijn in álle RAL-kleuren! RAL | Zwart | Wit | Grijs

Skygate edel

In het kunstenaars atelier worden de deuren handmatig bewerkt in hoogwaardige kwaliteit edelmetaal: Brons | Messing | Koper.

HIGH-END STALEN DEUREN

Het geheim van onze succesformule? Onze deuren en panelen combineren het beste van twee werelden: tijdloos design en een strakke uitstraling met kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien zijn ze uitermate geschikt om meer licht in een ruimte te creëren. Door vaste maten én maatwerk te leveren, kunnen wij onze klanten zowel betaalbaarheid als maximale creatieve vrijheid bieden.

HOOGWAARDIG STAAL EN VEILIGHEIDSGLAS

We gebruiken massief staal van de hoogste kwaliteit. Dit maakt het mogelijk om grote glasvlakken toe te passen. Hiervoor gebruiken we 6mm dik veiligheidsglas. Het staal werken we af met een keiharde (poeder-)coating beschikbaar in elke kleur. Hierdoor ogen onze luxe binnendeuren strak, stoer en subtiel tegelijk.

SkygateStalenBinnendeuren-DetailDubbeleTaatsdeur(2)_optimized
20190511_FB-skygate modellen

SKYGATE TAILOR MADE

Met Skygate Tailor Made kunnen we nog beter inspelen op de wensen van particuliere- en zakelijke klanten. Onze vertrouwde kwaliteit is in iedere indeling en maatvoering leverbaar. Dat geeft onze klanten extra vrijheid om licht, luxe en ruimte te realiseren.

VOLOP TOEPASSINGS-MOGELIJKHEDEN

Een stalen taatsdeur is een deur die naar binnen en buiten kan openen. Deze leveren we ook als vaste panelen zonder scharnieren en handgrepen, bijvoorbeeld in combinatie met een draaideur. Daarnaast kan een schuifdeur worden ingezet als ruimtebesparende tussendeur, of -in combinatie met vaste panelen- als schuifpui tussen twee ruimtes in.

DE VOORDELEN VAN SKYGATE STALEN BINNENDEUREN

  • Tijdloos design dat zorgt voor ruimte en sfeer
  • Toepasbaar in elk interieur
  • Glazen stalen deuren zorgen voor veel lichtinval
  • Stalen tussendeuren dragen bij aan een verbeterde akoestiek
  • Handgemaakt vakwerk volgens de strengste Nederlandse kwaliteitseisen
  • Een massieve binnendeur als dit kan tegen een stootje en hebben een lange levensduur
Facebookad-caroussel_optimized

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN STALEN DEUREN?

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden met stalen deuren in jouw woning of kantoorpand. Dubbele binnendeuren, een schuifdeur, paneeldeuren, stalen taatsdeuren en combinaties. Het kan allemaal. Vraag hier een gratis offerte aan.

LAAT JE INSPIREREN!

Bekijk ons uitgebreide aanbod stalen binnendeuren en panelen. Of maak een afspraak om het Skygate-effect te ervaren in onze showroom. Dan zie je meteen wat er allemaal mogelijk is.

BEKIJK, VOEL & ERVAAR...

Onze stalen binnendeuren zijn erg aanraakbaar.
MAAK EEN AFSPRAAK IN ONZE SHOWROOM