SCHUIFDEUREN

Heb je geen ruimte voor een draaideur of vind je een schuifdeur gewoon heel mooi? Dan kun je kiezen voor een schuifdeur van Skygate! Wil je weten wat die mogelijkheden zijn, neem dan even contact met ons op. We helpen je graag je ruimte zo optimaal in te richten.

STALEN SCHUIFDEUREN

Vroeger zag je stalen schuifdeuren alleen in industriële omgevingen, maar tegenwoordig zie je ze ook binnenshuis. Bijvoorbeeld als tussendeur voor een kamer ensuite. De stalen frames en het grote oppervlakte aan glas, scheppen sfeer en ruimte. Zo blijft een afgesloten (kantoor-) ruimte toch ‘open’. Met een stalen schuifdeur van Skygate geniet je bovendien van tijdloos design dat een leven lang meegaat.

Vraag hier jouw maatwerk offerte aan voor stalen schuifdeuren, of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

OFFERTE STALEN SCHUIFDEUR

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een Skygate stalen schuifdeur of schuifpui. Of shop meteen één van onze Skygate Original deuren.

RUIMTEBESPAREND:

EEN STALEN DEUR MET GLAS

Geen ruimte voor een draaideur? Of vind je een schuifdeur gewoon heel mooi? Met een Skygate stalen schuifdeur geef je je ruimtes meer karakter. Onze schuifdeuren zijn handgemaakt van écht staal en hebben 6mm dik veiligheidsglas. Je plaatst ze eenvoudig op het Argenta Proslide railsysteem dat wij voor een vaste prijs kunnen meeleveren.

 

DE VOORDELEN VAN SKYGATE STALEN SCHUIFDEUREN

  • Schuifdeuren zijn een ‘open’ manier om ruimtes te scheiden
  • Optimale lichtinval en ruimtelijkheid wordt bereikt met glazen schuifdeuren
  • Schuifdeuren van staal hebben meer brandwerendheid dan standaarddeuren
  • De deuren zijn handgemaakt met sterk en duurzaam staal en glas
  • Gemakkelijk en snel te plaatsen, met schuifdeurrails

Lees hier onze blog over de verschillende manieren waarop onze deuren te monteren zijn.

Dubbele stalen schuifdeur

LAAT JE INSPIREREN…

Bekijk hieronder stalen schuifdeuren die geplaatst zijn bij onze klanten. Of maak een afspraak om het Skygate-effect te ervaren in onze showroom. We bespreken graag de mogelijkheden om je ruimte optimaal in delen.

BEKIJK, VOEL & ERVAAR...

Onze deuren zijn erg aanraakbaar.
MAAK EEN AFSPRAAK IN ONZE SHOWROOM