SCHUIFDEUREN

Heb je geen ruimte voor een draaideur of vind je een schuifdeur gewoon heel mooi? Dan kun je kiezen voor een schuifdeur van Skygate! Voor het railsysteem zijn er oneindige mogelijkheden. Wil je weten wat die mogelijkheden zijn, neem dan even contact met ons op. We helpen je graag je ruimte zo optimaal in te richten.

STALEN SCHUIFDEUREN

Vroeger zag je stalen schuifdeuren alleen in industriële omgevingen, maar tegenwoordig zie je ze ook binnenshuis. Bijvoorbeeld als tussendeur voor een kamer ensuite. De stalen frames en het grote oppervlakte aan glas, scheppen sfeer en ruimte. Zo blijft een afgesloten (kantoor)ruimte toch ‘open’. Met een stalen schuifdeur van Skygate geniet je bovendien van tijdloos design dat een leven lang meegaat.

Verkrijgbaar in 3 vaste hoogte-maten: 2286mm – 2549mm – 2961mm. En 3 vaste breedte-maten: 738mm – 918mm – 1188mm.

Ook beschikbaar in maatwerk!

Prijzen zijn exclusief hoogwaardig railsysteem Argenta Pro Slide.

RUIMTEBESPAREND:

EEN STALEN DEUR MET GLAS

Geen ruimte voor een draaideur? Of vind je een schuifdeur gewoon heel mooi? Met een Skygate stalen schuifdeur geef je je ruimtes meer karakter. Onze schuifdeuren zijn handgemaakt met massief staal en 6mm dik veiligheidsglas. Je plaatst ze eenvoudig op een railsysteem dat wij voor een vaste prijs kunnen meeleveren.

DE VOORDELEN VAN SKYGATE STALEN SCHUIFDEUREN

  • Schuifdeuren zijn een ‘open’ manier om ruimtes te scheiden
  • Optimale lichtinval en ruimtelijkheid wordt bereikt met glazen schuifdeuren
  • Schuifdeuren van staal hebben meer brandwerendheid dan standaarddeuren
  • De deuren zijn handgemaakt met sterk en duurzaam staal en glas
  • Gemakkelijk en snel te plaatsen, met schuifdeurrails
Dubbele stalen schuifdeur

LAAT JE INSPIREREN…

Bekijk hieronder stalen schuifdeuren die geplaatst zijn bij onze klanten. Of maak een afspraak om het Skygate-effect te ervaren in onze showroom. We bespreken graag de mogelijkheden om je ruimte optimaal in delen.

PRIJSINDICATIE STALEN SCHUIFDEUR

De prijzen van onze stalen schuifdeuren zijn exclusief hoogwaardig railsysteem. Dit omdat we jou de vrijheid willen geven een schuifsysteem uit de vele mogelijkheden te kiezen. Wel kunnen we je adviseren op dit gebied en een prijsindicatie geven van de verschillende schuifsystemen voor onze schuifdeuren. Vraag het hieronder op.

BEKIJK, VOEL & ERVAAR...

Onze deuren zijn erg aanraakbaar.
MAAK EEN AFSPRAAK IN ONZE SHOWROOM