GET INSPIRED

Bij dit project is een een tweetal dubbele taatsdeuren geplaatst en een dubbele schuifdeur. Alle deuren zijn in model Nº 77 (asymmetrische kruisverdeling) en afgewerkt in de kleur RAL9005 (zwart) met een fijn structuur coating.

Project Bodegraven

– Dubbele taatsdeuren en dubbele schuifdeur | Model Nº 77 | Grijs getint glas –

In dit project in Bodegraven zijn er twee sets dubbele taatsdeuren geplaatst en één dubbele schuifdeur. Voor zowel de taatsdeuren als de schuifdeuren is er gekozen voor een asymmetrische kruisverdeling, model Nº 77. Daarnaast zijn de stalen binnendeuren afgewerkt in een matzwarte poedercoating (RAL9005) met een fijn-structuur en zijn ze voorzien van grijs getint glas. Voor een verfijnde- en minimalistische look hebben de binnendeuren een Minimal profieldikte gekregen van 35mm.

Jouw eigen Skygate Tailor Made stalen deur samenstellen? Vraag hier je offerte aan, of bekijk de deuren in onze showroom in Naarden.

 

Specificaties

TYPE DEUR

Dubbele taatsdeuren + Dubbele schuifdeur

MODEL Skygate Nº 77
KLEUR RAL9005 (zwart) – fijn structuur
PROFIEL

Skygate Minimal (35mm)

GLAS

6mm veiligheidsglas – grijs getint

AFMETINGEN

2640mm (h) x 2000mm (b) / 2640mm (h) x 1800mm (b) / 2200mm (h) x 1800mm (b)

 

LAAT JE INSPIREREN IN ONZE SHOWROOM

GET INSPIRED

Als aanvulling in een modern interieur of als contrast in een klassiek ingerichte ruimte, privé of op kantoor. Het industriële en open karakter van een echte Skygate laat elke ruimte shinen. Klik op de projecten voor meer inspirerende foto’s.