GET INSPIRED

Bij dit project zijn er een aantal taatsdeuren geplaatst door de gehele beneden verdieping. Alle deuren zijn in model Nº 88 en in de kleur Metallic Bonded Bronze. Get inspired!

Project Heemskerk

– Taatsdeuren in Model Nº88 | Metallic Bonded Bronze –

In dit project is er gekozen voor een aantal glazen binnendeuren van Skygate. Deze klant wilde geen zwarte stalen deuren, maar bronzen binnendeuren. De bronzen kleur past perfect in het interieur en zijn in een aantal ruimtes geplaatst door de gehele benedenverdieping, waar de keuken centraal staat. Tussen de keuken het kantoor, de keuken en de berging, de keuken en de hal en tussen de keuken en de woonkamer is er naast de taatsdeur nog een smallere taatsdeur geplaatst die dient als een vast paneel, om een extra ruimtelijk gevoel te creëren.

De Skygate deuren hebben een 6-vlakverdeling, Skygate Nº88. Daarnaast hebben de binnendeuren een Minimal profieldikte van 35mm en is de deur afgewerkt in Metallic Bonded Bronze. Jouw eigen Skygate Tailor Made stalen deur samenstellen? Vraag hier je offerte aan, of bekijk de deuren in onze showroom in Naarden.

Fotografie: Marjolein Bouhuijzen

 

Specificaties

TYPE DEUR Taatsdeur (Tailor Made)
MODEL Skygate Nº88 + Nº5
KLEUR Metallic Bonded Bronze
PROFIEL Skygate Minimal (35mm)
GLAS 6mm veiligheidsglas – helder
AFMETINGEN 2800mm (h) x 1500 (1000/500) mm (b)

 

KLANTEN AAN HET WOORD

“S T A A L x B R O N S

YES, vandaag zijn onze stalen deuren geplaatst! Het maakt ons huis compleet en kadert de ruimtes mooi af! Hier zie je 1 van de 4 taatsdeuren in de keuken richting mijn kantoor. Met een taatsdeur zit het scharnier in het plafond en de vloer en heb je geen deurkozijn nodig, de deur kan naar beide kanten 90 graden opendraaien. Ik heb gekozen voor het smalle (Minimal) profiel in de kleur Metallic Bonded Bronze van Skygate. Deze kleur past supergoed bij het donkere hout en de beige tinten hier in huis. Qua geluid ook top dat ik de boel nu lekker kan afsluiten en dat ik rustig kan bellen wanneer de kinderen verderop in huis “hun eigen ding” doen (lees schreeuwen 😉 – ik hoor ze (bijna) niet meer haha.”

–  Marjolein Bouhuijzen (BOU Living)

LAAT JE INSPIREREN IN ONZE SHOWROOM

GET INSPIRED

Als aanvulling in een modern interieur of als contrast in een klassiek ingerichte ruimte, privé of op kantoor. Het industriële en open karakter van een echte Skygate laat elke ruimte shinen. Klik op de projecten voor meer inspirerende foto’s.