GET INSPIRED

Bij dit warme familiehuis in Weespersluis werden diverse stalen binnendeuren van Skygate geplaatst. Er werd gekozen voor een afwerking in metallic bonded bronze met helder glas. Laat je inspireren door dit prachtige interieur.

STALEN BINNENDEURen in EEN METALLIC BONDED BRONZE afwerking

In samenwerking met BOU living heeft Skygate een prachtig, warm familiehuis in Weespersluis mogen voorzien van mooie stalen binnendeuren. Dit project, gerealiseerd in een sfeervol en modern interieur, combineert elegantie en functionaliteit op een unieke manier. Zowel dubbele als enkele taatsdeuren zijn geplaatst, afgewerkt in de stijlvolle kleur Metallic Bonded Bronze.

In dit interieur werd gekozen voor meerdere taatsdeuren in model Nº8, afgewerkt in Metallic Bonded Bronze. Deze afwerking, die kenmerkend is voor zijn egale finish met een subtiele shimmer, geeft een luxueuze en eigentijdse uitstraling aan elk interieur. Onze bronzen binnendeuren uit de Metallic lijn zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en modellen, waardoor ze perfect passen bij diverse interieurstijlen.

Naast de Metallic Brons afwerking bieden we ook de Skygate Edel Brons afwerking aan, waarmee je jouw interieur compleet kunt maken. Deze hoogwaardige afwerkingen zorgen ervoor dat onze deuren niet alleen functioneel zijn, maar ook een esthetisch statement maken.

Transparantie en luxe

Warm familiehuis weespersluis

De strategische plaatsing van de taatsdeuren in de hal zorgt ervoor dat de keuken en woonkamer visueel gescheiden zijn, terwijl het toch een open geheel blijft. Door deze opstelling wordt een luxe uitstraling bereikt zonder in te boeten aan ruimtelijkheid. De transparantie van de deuren behoudt de lichtinval en zorgt voor een open, luchtige sfeer, terwijl de bronzen afwerking een verfijnde touch toevoegt.

Deze klant koos ervoor om de dubbele taatsdeuren te plaatsen, wat een warme en uitnodigende sfeer creëert. De luxueuze uitstraling van de deuren, gecombineerd met de warme tinten van het interieur, maakt dit project een echt succes.

Oneindige mogelijkheden

De stalen deuren van Skygate in dit project zijn gemaakt in model Nº8 en bevatten helder glas. Er is gekozen voor enkele én dubbele stalen binnendeuren van een minimale profieldikte van 35 mm. Dit zorgt voor een mooie maar subtiele en stijlvolle uitstraling. 

Bij Skygate bieden we echter oneindige mogelijkheden in afwerkingen, modellen en soorten deuren. Heb je onze ‘flow‘ deuren bijvoorbeeld al eens gezien? Of de deuren in een luxe Edel afwerking?

Skygate stalen deuren zorgen voor een uniek element in elk interieur. Er kan gekozen worden uit elke RAL-kleur en verschillende andere afwerkingen zoals metallic, naturals en edel. Kortom: Skygate biedt een breed scala aan opties om aan jouw specifieke wensen te voldoen. 

Specificaties familiehuis weespersluis

Specificaties

TYPE DEUR Dubbele taatsdeur
MODEL Skygate Nº8
KLEUR Metallic bonded bronze
PROFIEL Skygate Minimal (35mm)
GLAS Helder glas (6mm veiligheidsglas)

Zou je graag willen weten wat Skygate voor jouw interieur zou kunnen betekenen? Bezoek dan onze showroom of neem een kijkje op onze website voor meer informatie en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

Fotografie, interieurontwerp en styling: BOU Living

Luxe interieur skygate binnendeur
hal inspiratie stalen binnendeur skygate
interieur inspiratie skygate binnendeur
eetkamer inspiratie familiehuis met taatsdeur
bronzen taatsdeur skygate
dubbele taatsdeur skygate binnendeur
luxe en warm interieur met taatsdeur skygate
skygate binnendeur metallic bonded bronze
kleurrijk en luxe interieur

MEER INFORMATIE?

GET INSPIRED

Als aanvulling in een modern interieur of als contrast in een klassiek ingerichte ruimte, privé of op kantoor. Het industriële en open karakter van een echte Skygate laat elke ruimte shinen. Klik op de projecten voor meer inspirerende foto’s.