GET INSPIRED

Een mooi project in Weesp, waarin diverse stalen binnendeuren van Skygate geplaatst. Er werd gekozen voor een afwerking in de kleur Metallic Brown. Laat je inspireren door dit mooie interieur.

STALEN BINNENDEURen met EEN METALLIC brown afwerking

Dit project, gerealiseerd in een sfeervol en modern interieur, combineert elegantie en functionaliteit op een unieke manier. Zowel dubbele als enkele taatsdeuren zijn geplaatst, afgewerkt in de stijlvolle kleur Metallic Brown. De dubbele taatsdeur werd geplaatst tussen de woonkamer en de hal, waar de enkele taatsdeur geplaatst werd tussen de keuken en de tuinkamer.

In dit interieur werd gekozen voor de kleur Metallic Brown, een kleur die perfect past bij een modern, landelijk, industrieel of Scandinavisch interieur. Deze veelzijdige kleur, die onderdeel is van onze populaire metallic lijn, werd toegepast op zowel een dubbele taatsdeur als een enkele taatsdeur, model Nº7.

De Metallic Brown afwerking geeft de deuren een warme, luxe uitstraling en zorgt ervoor dat ze opvallen in elke ruimte. Deze kleur is niet alleen chic, maar ook tijdloos, waardoor het een geweldige keuze is voor diverse interieurstijlen. In dit interieur komen de deuren prachtig uit in combinatie met de donkerblauwe muren en de houten vissengraat vloer. 

Naast deze Metallic afwerking bieden we diverse, andere afwerkingen aan. Denk bijvoorbeeld aan onze Skygate edel lijn, maar ook onze Skygate naturals of oneindige RAL-kleuren zijn populair.

Verfijning en exclusiviteit

woonkamer met dubbele taatsdeur in metallic brown skygate

De dubbele taatsdeur tussen de hal en de woonkamer past prachtig bij de donkerblauwe muur en de elegante visgraat vloer. Deze combinatie zorgt voor een verfijnde en exclusieve uitstraling, waarbij de deuren een indrukwekkend middelpunt vormen dat direct een statement maakt.

De enkele taatsdeur werd geplaatst tussen de keuken en de tuinkamer. De metallic glans van de deuren zorgt voor een mooie reflectie van het licht, zonder de rust en balans van de kamer te verstoren. Deze deur zorgt voor een naadloze overgang tussen de twee ruimtes, waardoor een open en uitnodigende sfeer ontstaat.

Kortom: de metallic brown deuren zorgen in dit interieur voor een prachtig accent dat de ruimtes een moderne en stijlvolle uitstraling geeft, terwijl ze tegelijkertijd de natuurlijke lichtinval maximaliseren en een gevoel van ruimtelijkheid creëren.

Oneindige mogelijkheden

De stalen deuren van Skygate in dit project zijn gemaakt in model Nº7 en bevatten helder glas. Er is gekozen voor enkele én dubbele stalen binnendeuren van een minimale profieldikte van 35 mm. Dit zorgt voor een mooie maar subtiele en stijlvolle uitstraling. Benieuwd naar de specificaties van beide deuren? Bekijk deze in de afbeeldingen hieronder.

Daarnaast bieden we bij Skygate nog veel meer mogelijkheden, modellen en soorten deuren. Dit betekent dat er voor elk interieur een perfecte Skygate binnendeur is. Onze experts staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. In onze showroom kun je verschillende opties bekijken en inspiratie opdoen voor jouw eigen project. 

metallic brown dubbele taatsdeur

Specificaties

TYPE DEUR Dubbele taatsdeur
MODEL Skygate Nº7
KLEUR Metallic bonded brown
PROFIEL Skygate Minimal (35mm)
GLAS Helder glas (6mm veiligheidsglas)

Specificaties

TYPE DEUR Enkele taatsdeur
MODEL Skygate Nº7
KLEUR Metallic bonded brown
PROFIEL Skygate Minimal (35mm)
GLAS Helder glas (6mm veiligheidsglas)
metallic brown enkele taatsdeur

Zou je graag willen weten wat Skygate voor jouw interieur zou kunnen betekenen? Bezoek dan onze showroom of neem een kijkje op onze website voor meer informatie en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

skygate dubbele taatsdeur
skygate dubbele taatsdeur
metallic brown skygate
enkele taatsdeur skygate metallic brown
interieur met dubbele taatsdeur metallic brown
enkele taatsdeur in woonkamer
keuken inspiratie dubbele taatsdeur
dubbele taatsdeur skygate metallic brown
dubbele taatsdeur van skygate

MEER INFORMATIE?

GET INSPIRED

Als aanvulling in een modern interieur of als contrast in een klassiek ingerichte ruimte, privé of op kantoor. Het industriële en open karakter van een echte Skygate laat elke ruimte shinen. Klik op de projecten voor meer inspirerende foto’s.