GET INSPIRED

Bij dit project zijn diverse binnendeuren van Skygate geplaatst. De combinatie van de gouden deuren en de houten accenten zorgt voor een natuurlijke ambiance. Laat je inspireren door dit mooie interieur.

Warm en natuurlijk interieur

Een van onze meest recente projecten betrof de installatie van diverse prachtige gouden stalen deuren, in een interieur waarbij tevens gebruik is gemaakt van houten latten.

Het gebruik van houten latten in dit interieur brengt een warme en natuurlijke ambiance in elke ruimte en biedt grenzeloze mogelijkheden voor creatieve toepassingen. Deze trend heeft de harten van designliefhebbers veroverd. In combinatie met de kenmerkende gouden binnendeuren van Skygate, ontstaat een unieke combinatie tussen warmte en luxe.

In dit interieur werd gekozen voor een binnendeur in model Nº2, afgewerkt in Metallic Bonded Bronze. De Skygate deuren en panelen zijn standaard in zwart (RAL9005), wit (RAL9016) en grijs (RAL7016) leverbaar. Optioneel kunnen we tegen een meerprijs de deuren in iedere afwijkende RAL kleur, een Metallic of Edel afwerking laten leveren.

 

Wil jij jouw eigen Skygate Tailor Made stalen deur samenstellen? Vraag hier je offerte aan, of bekijk de deuren in onze showroom in Naarden.

Specificaties

TYPE DEUR Dubbele taatsdeur
MODEL Skygate Nº2
KLEUR Metallic Bonded Bronze
PROFIEL Skygate Minimal (35mm)
GLAS Helder glas (6mm veiligheidsglas)

MEER INFORMATIE?

GET INSPIRED

Als aanvulling in een modern interieur of als contrast in een klassiek ingerichte ruimte, privé of op kantoor. Het industriële en open karakter van een echte Skygate laat elke ruimte shinen. Klik op de projecten voor meer inspirerende foto’s.