GET INSPIRED

Het authentieke landhuis in Laren is voorzien van twee Skygate Original deuren in het zwart. Deze zwarte stalen binnendeuren zijn beide voorzien van 6mm helder veiligheidsglas. 

PROJECT WOONHUIS LAREN

– KLASSIEKE WOONSTIJL MET ZWARTE STALEN DEUREN –

Het authentieke landhuis in Laren is voorzien van twee Skygate Original deuren en heeft van het Model 2315 een enkele taatsdeur (rechts) in de doorgang van de eetkamer naar de woonkamer, en een enkele taatsdeur (links) van de eetkamer naar de hal. De stalen taatsdeuren zijn afgewerkt met een zwarte poedercoating en zijn voorzien van helder glas. Daarnaast hebben de deuren een Classic profieldikte.

Wil jij je eigen deur samenstellen? Choose and Create you Skygate. Wil je liever langskomen in onze Showroom in Naarden om persoonlijk advies te krijgen? Klik dan hier voor een afspraak.

Woonhuis Laren - specificaties

 

Specificaties

TYPE DEUR Enkele Taatsdeur (Original)
MODEL Skygate Nº4 (4-vaks glasverdeling)
KLEUR RAL9005 – zwart
PROFIEL

Skygate Classic (55mm)

GLAS

6mm veiligheidsglas – helder

AFMETINGEN

2315mm (h) x 930mm (b)

 

LAAT JE INSPIREREN IN ONZE SHOWROOM

GET INSPIRED

Als aanvulling in een modern interieur of als contrast in een klassiek ingerichte ruimte, privé of op kantoor. Het industriële en open karakter van een echte Skygate laat elke ruimte shinen. Klik op de projecten voor meer inspirerende foto’s.