Stalen Roomdividers

Roomdividers bieden een flexibele en stijlvolle oplossing om een ruimte op te delen zonder de noodzaak van permanente muren of constructiewerkzaamheden.

Stalen Roomdividers

Stijlvolle Scheidingen voor Moderne Interieurs
Room dividers zijn momenteel dé trend in interieurdesign. Hoewel we bij room dividers vaak nog denken aan traditionele houten kamerschermen of vouwwanden, is er een nieuwe en moderne variant: de stalen wand. Hierbij worden stalen panelen samengevoegd tot een geheel glazen wand. Deze stalen wanden zijn enorm populair vanwege de groeiende trend naar open en ruimtelijke interieurs.

Open ruimtes in woningen hebben zeker hun charme, maar kunnen soms ook gepaard gaan met geluidsproblemen. Daarom kiezen veel mensen ervoor om de functionele ruimtes, zoals de woonkamer en keuken of eetkamer, op een stijlvolle manier af te schermen. Dit zorgt niet alleen voor meer privacy, maar creëert ook een warm en huiselijk gevoel in uw interieur.

Voor welke afwerking kies jij?

Alle Skygate deuren zijn handgemaakt uit de hoogste kwaliteit staal. De luxe afwerking in elke gewenste kleur geeft de stalen binnendeuren een high-end uitstraling en maakt elke deur uniek.

Metallic

Brons | Goud | Overige kleuren

Deze metallic afwerking in brons, goud of brown heeft een egale finish en een kleine shimmer in de coating.

Naturals

Houtlook

Stalen deuren met een natuurlijke houtlook-afwerking. Een combinatie van hout en de stabiliteit van een stalen kern (SkyCore).

RAL

RAL | Zwart | Wit | Grijs

Wist je dat onze Skygate deuren ook beschikbaar zijn in álle RAL-kleuren!

Edel

Brons | Messing | Koper

In het atelier worden de deuren handmatig bewerkt in hoogwaardige kwaliteit edelmetaal.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de kosten en naar de mogelijkheden vraag hier eenvoudig je offerte aan.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden van onze stalen room dividers te bespreken en uw ruimte te transformeren in een meesterwerk van design en functionaliteit
Vraag hier jouw maatwerk offerte aan voor stalen schuifdeuren, of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Voor welk model kies jij?

16 Modellen

16 voorgeselecteerde Skygate modellen zijn leverbaar in elke afmeting, type deur en afwerking. Tevens heb je de keuze uit profieldikte en soort glas.

Skygate Flow

Stalen deuren met ronde (organische) vormen leverbaar in elke afwerking en afmeting.

Eigen design

Heb jij of je architect een ontwerp gemaakt voor een stalen deur? Onze deuren worden altijd op maat gemaakt.

Choose & Create

Your Skygate door

Stalen Roomdividers

Op maat gemaakte stalen roomdividers voor elk interieur

Bij Skygate bieden wij een uitgebreid assortiment op maat gemaakte stalen roomdividers die volledig kunnen worden afgestemd op uw wensen. Of het nu gaat om de exacte afmetingen, kleurkeuze, indeling van panelen of het ontwerp, onze stalen scheidingselementen zijn ontworpen om aan al uw vereisten te voldoen.

Onze collectie Skygate deuren en panelen biedt een diverse reeks opties, waaronder een uitgebreid kleurenpalet met RAL-kleuren, metallic tinten , edelmetalen zoals koper, brons of messing of een houtlook. Bovendien heeft u de vrijheid om te kiezen uit verschillende glassoorten, zoals helder glas, matglas, grijs getint glas, bruin getint glas en glas met diverse patronen.

Met Skygate heeft u de mogelijkheid om stalen roomdividers te creëren die naadloos aansluiten bij de esthetiek van uw interieur. Onze oplossingen zijn ontworpen om uitmuntendheid te garanderen en tegelijkertijd een persoonlijke touch toe te voegen aan uw leefruimte.

De Skygate Collectie

Onze deuren en panelen plaats je eenvoudig in de meeste deuropeningen. Kozijn eruit, afwerken en monteren maar!

Stalen Wanden

Skygate taatsdeuren kun je eindeloos combineren met vaste panelen tot een complete glazen wand in de kamer en suite of tussen de keuken en eetkamer.

Stalen Schuifpuien

Een roomdivider is ideaal om twee ruimtes van elkaar te scheiden en toch licht en ruimte te behouden.

Stalen Puien

Combineer vaste stalen panelen met taatsdeuren of schuifdeuren tot een stijlvolle entree of tot complete wandafscheiding voor een vergaderruimte.

Skygate showroom Naarden

ROOM DIVIDERS

Room dividers zijn op dit moment een grote trend. Bij een room divider denken we vaak nog aan het oude houten kamerscherm of een vouwwand. Een nieuwe soort room divider is de stalen wand, waarbij stalen panelen worden gecombineerd tot complete glazend wand. Dit is zo populair omdat we steeds meer open ruimtes zien in huizen. Een open ruimte is mooi, maar kan ook lawaaierig zijn. Mensen kiezen er daarom voor om de functionele ruimtes zoals woonkamer en keuken of eetkamer toch een beetje af te schermen. Voor meer privacy en een huiselijk gevoel. 

 

LAAT JE INSPIREREN…

ANDERE PROJECTEN…

En er is nog veel meer mogelijk, bekijk hieronder de voorbeelden. Of neem contact op, dan bespreken we graag de mogelijkheden om de ruimte naar jouw wens in te richten.

BEKIJK, VOEL & ERVAAR...

Onze deuren zijn erg aanraakbaar.
MAAK EEN AFSPRAAK IN ONZE SHOWROOM