Trapafsluiting

Een stalen trapafsluiting is een duurzame en energie-efficiënte constructie van staal die wordt gebruikt om een trapopening af te sluiten. Naast het bieden van veiligheid door het voorkomen van vallen, kan het ook dienen als een decoratief element in het interieur. 

Stalen Trapafsluiting met Glas

Bij Skygate staat duurzaamheid centraal in onze missie. Trots omarmen we eco-vriendelijke materialen en energie-efficiënte oplossingen. Onze stalen binnendeuren, vervaardigd van hoogwaardige en duurzame materialen, sluiten naadloos aan op deze duurzame visie.

Als onderdeel van ons streven naar duurzaam wonen, benadrukken we een vaak over het hoofd gezien aspect: de afsluiting van het trapportaal.

Het plaatsen van een stalen binnendeur van Skygate aan de boven- of onderkant van de trap is niet alleen een visueel aantrekkelijke toevoeging, maar ook een praktische keuze om warmteverlies te minimaliseren. Door deze strategische installatie wordt voorkomen dat warme lucht naar boven stijgt of koude lucht naar beneden zakt.

Zo wordt niet alleen het energiegebruik efficiënter, maar ook de leefomgeving in huis wordt comfortabeler

Voor welke afwerking kies jij?

Alle Skygate deuren zijn handgemaakt uit de hoogste kwaliteit staal. De luxe afwerking in elke gewenste kleur geeft de stalen binnendeuren een high-end uitstraling en maakt elke deur uniek.

Metallic

Brons | Goud | Overige kleuren

Deze metallic afwerking in brons, goud of brown heeft een egale finish en een kleine shimmer in de coating.

Naturals

Hout

Stalen deuren met een natuurlijke houtafwerking. Een combinatie van hout en de stabiliteit van een stalen kern (SkyCore).

RAL

RAL | Zwart | Wit | Grijs

Wist je dat onze Skygate deuren ook beschikbaar zijn in álle RAL-kleuren!

Edel

Brons | Messing | Koper

In het atelier worden de deuren handmatig bewerkt in hoogwaardige kwaliteit edelmetaal.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de kosten en naar de mogelijkheden vraag hier eenvoudig je offerte aan.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden van onze stalen room dividers te bespreken en uw ruimte te transformeren in een meesterwerk van design en functionaliteit
Vraag hier jouw maatwerk offerte aan voor stalen schuifdeuren, of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Voor welk model kies jij?

16 Modellen

16 voorgeselecteerde Skygate modellen zijn leverbaar in elke afmeting, type deur en afwerking. Tevens heb je de keuze uit profieldikte en soort glas.

Skygate Flow

Stalen deuren met ronde (organische) vormen leverbaar in elke afwerking en afmeting.

Eigen design

Heb jij of je architect een ontwerp gemaakt voor een stalen deur? Onze deuren worden altijd op maat gemaakt.

Choose & Create

Your Skygate door

Stalen Trapafsluiting met Glas

Een stalen trapafsluiting is een duurzame en energie-efficiënte constructie van staal die wordt gebruikt om een trapopening af te sluiten. Naast het bieden van veiligheid door het voorkomen van vallen, kan het ook dienen als een decoratief element in het interieur.

Stalen trapafsluitingen zijn vaak duurzaam, sterk en kunnen worden aangepast aan verschillende stijlen en ontwerpen, waardoor ze een populaire keuze zijn in zowel residentiële als commerciële ruimtes.

Binnenkijken bij

Bronzen Schuifpui

Een bronzen stalen schuifpui, model No 6, verenigt een schuifdeur en een vast paneel met rookglas, waardoor een naadloze verbinding ontstaat tussen beneden- en bovenverdiepingen. Het biedt zowel privacy als lichtdoorlating, terwijl het een tijdloze esthetiek toevoegt aan elke ruimte, waardoor een uitnodigende en stijlvolle doorgang ontstaat tussen verdiepingen van de woning.

Enkele Schuifpui

Een op maat gemaakte stalen schuifpui (model No 2) als trapafsluiting. Dit moderne en duurzame ontwerp voegt een vleugje elegantie toe aan je interieur, terwijl het ook een functionele rol speelt door je trap op een stijlvolle manier te omlijsten. Kies voor het beste van beide werelden met een robuust stalen frame.

Stalen Schuifpui

een prachtige enkele schuifdeur van Model No 5 in de kleur Metallic Halo , zorgvuldig gepositioneerd tussen de eerste verdieping en de begane grond. De deur straalt een tijdloze elegantie uit, met zijn bronzen afwerking die een vleugje luxe toevoegt aan de ruimte. Het ontwerp is zorgvuldig overwogen, met aandacht voor detail, waardoor het naadloos past in de architectuur van de ruimte.

LAAT JE INSPIREREN…

ANDERE PROJECTEN…

En er is nog veel meer mogelijk, bekijk hieronder de voorbeelden. Of neem contact op, dan bespreken we graag de mogelijkheden om de ruimte naar jouw wens in te richten.

BEKIJK, VOEL & ERVAAR...

Onze deuren zijn erg aanraakbaar.
MAAK EEN AFSPRAAK IN ONZE SHOWROOM