SKYGATE LAAT ROARING TWENTIES HERLEVEN MET NEO-DECO-DEUR

– DE SKYGATE FLOW –

Nieuwsbrief Dierendag Header

Skygate – bekend van de hoogwaardige handgemaakte stalen binnendeuren – heeft opnieuw een primeur. Het Nederlandse bedrijf ontwierp een neo-deco-deur die in verschillende afwerkingen leverbaar is: de Skygate Flow. Het ontwerp grijpt terug naar de stijlvernieuwing uit de roaring twenties: organische en geometrische vormen die allure en zachtheid in het interieur brengen. “De ronde lijnen geven een gevoel van warmte, waar mensen zeker in uitdagende tijden erg blij van worden”, zegt Skygate-directeur Paul de Nooy.

 

GOLVENDE LIJNEN, ELEGANTIE EN VERFIJNING 

“Bij Skygate bieden we meer dan een stalen binnendeur”, vervolgt hij. “We zijn altijd bezig met innovatie om onze klanten in de particuliere en zakelijke markt te ondersteunen in het realiseren van lichte en inspirerende ruimten. Innovaties die aansluiten bij de tijdsgeest en positieve belevingen versterken. De Skygate Flow staat voor golvende lijnen, elegantie en verfijning. En voor een sfeer die houvast geeft, en waarin mensen zich fijn voelen. Onze brons-, koper-, messing (Skygate Edel) of zilverkleurige coating uit de Metallic lijn draagt verder bij aan de sfeer door de gebalanceerde combinatie van materialen, vormen en kleuren.”

Dierendag 2022 foto 3
Dierendag 2022 foto 1

 

 

OPTIMISME EN HOOP

Skygate boekt veel succes met zijn handgemaakte stalen taatsdeuren, schuifdeuren en panelen van hoge kwaliteit. Na de zwarte Skygate Originals introduceerde het bedrijf in 2018 de Skygate Edel in de edelmetalen brons, messing en koper. Ook lanceerde Skygate als eerste deuren in bijzondere afwerkingen met folietechnieken (wrapping). “In de Roaring Twenties veranderde er veel op economisch, sociaal en cultureel gebied. Net als nu. Het was bovenal een tijd van optimisme en hoop. Dat gevoel geven we ook mee in dit nieuwe ontwerp”, aldus De Nooy.

 

 

OVER SKYGATE

De stalen binnendeuren en panelen van Skygate voegen een prachtig stijlelement toe aan kantoren en woningen. Ze zijn handgemaakt uit de hoogste kwaliteit staal en beschikbaar in meerdere gangbare standaardmaten en maatwerk. Duurzaam en stijlvol. Deze oplossingen voor professionele en de consumentenmarkt zijn te zien op onze website en in de Skygate-showroom aan de energiestraat 7 in Naarden.

Dierendag 2022 foto 2

INTERESSE IN EEN SKYGATE DEUR?

Stel hier je eigen deur samen, of neem contact met ons op.