ZWARTE BINNENDEUREN

De high-end zwarte stalen deuren passen in ieder interieur, van modern tot klassiek, zowel thuis als op kantoor. Bekijk hier onze Skygate Stalen Binnendeuren in de kleur RAL 9005 – zwart, ons meeste verkochte product.

ZWARTE STALEN BINNENDEUR

Ben je op zoek naar een zwarte stalen binnendeur of zwarte glazen pui voor jouw interieur? De handgemaakte zwarte binnendeuren passen in ieder interieur, van modern tot klassiek, zowel thuis als op kantoor. Door de zwarte glaspanelen en stalen deuren slim te combineren kunt u iedere ruimte laten shinen. Laat je inspireren door de foto’s of kom langs in de showroom.

Zwarte stalen deur enkele taatsdeur

LICHT, LUXE EN RUIMTE

Onze deuren en panelen zijn uitermate geschikt om meer licht in een ruimte te creëren. Wij bieden onze klanten zowel betaalbaarheid als maximale creatieve vrijheid als het gaat om stalen taats– en schuifdeuren en vaste panelen. Skygate levert high-end stalen binnendeuren van de beste kwaliteit. Deze handgemaakte deuren geven elk interieur een stijlvolle en exclusieve uitstraling. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem telefonisch contact op, of vraag een offerte aan via de onderstaande knop.

Dubbele stalen taatsdeur zwart

ZWARTE STALEN DEUREN

 

Onze handgemaakte zwarte stalen deuren passen in ieder interieur, van modern tot klassiek, zowel thuis als op kantoor. Bekijk hier onze high-end stalen binnendeuren in de kleur RAL 9005 – zwart, ons meest verkochte product. De zwarte stalen binnendeuren zijn verkrijgbaar als taatsdeuren, schuifdeuren en vaste panelen. Elke combinatie is mogelijk.

Skygate biedt naast een aantal vaste maten ook stalen deuren in maatwerk aan, hierdoor is er nog meer mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag hier een offerte aan.

Enkele stalen deur met vast paneel zwart
Zwarte stalen deur met plant

EINDELOOS COMBINEREN

Wil je het licht en ruimte aspect van een Skygate stalen binnendeur bewaren, maar liever wat meer privacy creëren? Combineer jouw zwarte stalen deur dan met grijs getint-, bruin getint-, figuur- of satijn glas. Op deze manier komt er nog genoeg licht binnen, behoud je de voordelen van stalen deuren én ontstaat er meer privacy. De ideale oplossing voor bijvoorbeeld het creëren van een aparte werk- en woonruimte voor thuiswerkers. Vraag hier je offerte aan of neem contact met ons op via de onderstaande knop.

INSPIRATIE

Bekijk hier meer voorbeelden van Skygate Stalen Binnendeuren als aanvulling in een modern interieur of als contrast in een klassiek ingerichte ruimte, privé of op kantoor. Het industriële en open karakter van een echte Skygate laat elke ruimte shinen. Klik op de projecten voor meer inspirerende foto’s.

TOEPASBAAR OP DE GEHELE SKYGATE COLLECTIE

De zwarte poedercoating is toepasbaar op elke stalen binnendeur in onze collectie.

MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ONS OP