GET INSPIRED

Bij dit project door Studio d’Esta is er een dubbele stalen binnendeur geplaatst tussen de entree en de woonkamer, om een extra ruimtelijk gevoel te creëren. Get inspired door dit mooie project.

Project Nieuwbouwvilla door Studio d’Esta

– Skygate Original, Dubbele Taatsdeur –

Chic, luxueus, glamour & stoer.

Interieur Architect Franca de Jonge (Studio d’Esta) heeft in dit project gekozen voor glazen binnendeuren van Skygate tussen de entreehal en de living, om een extra ruimtelijk gevoel te creëren. “Een rustige strakke basis met daarin grote gebaren. De liefde voor glamour is vertaald in de materialisering van de maatwerk elementen door de gehele woning.” – Franca de Jonge

De Skygate Original heeft een 4-vlakverdeling, Skygate Nº4. Daarnaast heeft de Skygate Original altijd een Classic profieldikte van 55mm en is de deur afgewerkt in RAL9005-zwart. Jouw eigen Skygate Tailor Made stalen deur samenstellen? Vraag hier je offerte aan, of bekijk de deuren in onze showroom in Naarden.

Bekijk hier het hele artikel | Fotografie: Franca de Jonge

 

Specificaties

TYPE DEUR Dubbele Taatsdeur (Original)
MODEL Skygate Nº4 (4-vaks glasverdeling)
KLEUR RAL9005 – zwart
PROFIEL

Skygate Classic (55mm)

GLAS

6mm veiligheidsglas – helder

AFMETINGEN

2578 (h) x 1859mm (b)

 

KLANTEN AAN HET WOORD

“Mijn klanten helpen om van hun huis een warme, sfeervolle en gezellige plek te maken, is wat ik het allerliefste doe. Ik doe dat door vooral te durven en dingen te ontwerpen en bedenken waaraan je zelf niet zou denken. Met mijn ontwerp, advies en tips durf je keuzes te maken die het verschil maken. Ik weet als geen ander de knelpunten van een ruimte te lezen en van daaruit tot een creatieve oplossing te komen. Wat maakt een huis tot een thuis? Voor mij zijn dat uitnodigende, warme en comfortabele ruimtes. Ruimtes die harmonieus in elkaar overvloeien gecombineerd met praktische oplossingen. Deze logische en praktische basis – het gevolg van doordachte stappen in het ontwerpproces – versterkt de inrichting en de aankleding en zo creëer je een gevoel van nonchalant comfort. Het hoort zo te zijn. Het gebruik van prettige en natuurlijke materialen zorgt voor een aangename beleving.”

– Franca de Jonge (Studio d’Esta)

LAAT JE INSPIREREN IN ONZE SHOWROOM

GET INSPIRED

Als aanvulling in een modern interieur of als contrast in een klassiek ingerichte ruimte, privé of op kantoor. Het industriële en open karakter van een echte Skygate laat elke ruimte shinen. Klik op de projecten voor meer inspirerende foto’s.