GET INSPIRED

In deze woning, ontworpen door Stock Dutch Design, is er een bronzen stalen pui geplaatst tussen de eetkamer en de woonkamer en een enkele bronzen stalen taatsdeur tussen de hal en de eetkamer.

Project woonhuis Oegstgeest door Stock Dutch Design

– Bronzen stalen pui & Bronzen stalen taatsdeur –

Deze prachtige woning is ontworpen door Leonie van Stock Dutch Design. Om een mooi contrast te geven aan het geheel, worden in het interieur organische vormen met strakke vormen gecombineerd. Naast de rustige kleuren van de licht-houten vloer en de bronzen stalen pui en taatsdeur zijn er stevige accentkleuren gebruikt, waaronder diepblauw, roestbruin en zee-achtig groen.

Deze Skygate Tailor Made binnendeuren hebben een 2-vlakverdeling, Skygate Nº2. Daarnaast hebben de stalen deuren een Minimal profieldikte van 35mm en hebben de deuren een Metallic Bonded Bronze afwerking.

Choose and Create your Skygate. Vraag hier je offerte aan en stel je eigen deur samen. Wil je de deuren in het echt komen bekijken? Plan een afspraak in met een van onze adviseurs in de showroom in Naarden.

Bekijk hier de aflevering terug | Beeldmateriaal: De Grote Huisverbouwing (SBS6)

 

Specificaties

TYPE DEUR Stalen taatspui (Tailor Made) + Enkele taatsdeur (Tailor Made)
MODEL Skygate Nº2 (2-vaks glasverdeling)
KLEUR Metallic Bonded Bronze
PROFIEL Skygate Minimal (35mm)
GLAS 6mm veiligheidsglas – helder

 

GEZIEN OP SBS6

Interieur designer Leonie heeft grootse plannen met onder andere een gewaagd behang in de hal en grote taatsdeuren van Skygate in het woongedeelte. Klusser Albert heeft geen tijd om stil te zitten, want ook het toilet en de keuken worden volledig verbouwd. De vloer in de hal en de keuken worden aangepakt, en al het houtwerk krijgt een nieuw kleurtje!

Benieuwd naar de aflevering? Bekijk aflevering 13 van De Grote Huisverbouwing hier terug.

LAAT JE INSPIREREN IN ONZE SHOWROOM

GET INSPIRED

Als aanvulling in een modern interieur of als contrast in een klassiek ingerichte ruimte, privé of op kantoor. Het industriële en open karakter van een echte Skygate laat elke ruimte shinen. Klik op de projecten voor meer inspirerende foto’s.