DE GROTE HUISVERBOUWING

Het verbouwen en opknappen van huizen is populairder dan ooit, maar niet iedereen heeft de tijd of het inzicht om een woning een complete metamorfose te geven. In het nieuwe SBS6-programma De Grote Huisverbouwing gaat Patty Brard samen met interieurdesigner Leonie Hendrikse en creatief uitvoerder Albert Stokkers aan de slag om mensen te helpen om hun huis te transformeren in een droompaleis.

DE GROTE HUISVERBOUWING AFLEVERING 13

Kijk hier de volledige aflevering terug.

SKYGATE IN DE GROTE HUISVERBOUWING

 

Komende zondag is alweer de laatste aflevering van het eerste seizoen van De Grote Huisverbouwing. Deze aflevering gaat het team aan de slag in Oegstgeest, bij Hubert, Laurentijn en hun drie kinderen!

Hun jongste dochter Julie is geboren met de neurologische aandoening Neurofibromatose. Deze heftige ziekte geeft het gezin veel onzekerheid. Laurentijn en Hubert hebben de stichting Neurofibromatose opgezet waarmee zij fondsen voor wetenschappelijk onderzoek werven. Naast de stichting hebben ze beiden een drukke baan en natuurlijk de zorg voor het gezin, daarom gaat het team van De Grote Huisverbouwing ze in het zonnetje zetten!

Leonie heeft grootse plannen met onder andere een gewaagd behang in de hal en grote taatsdeuren van Skygate in het woongedeelte. Albert heeft geen tijd om stil te zitten, want ook het toilet en de keuken worden volledig verbouwd. De vloer in de hal en de keuken worden aangepakt, en al het houtwerk krijgt een nieuw kleurtje!

Benieuwd naar het eindresultaat?
Kijk dan naar De Grote Huisverbouwing op 16 januari om 17:25 uur op SBS6!

Wil jij ook een Skygate stalen deur op maat? Vraag hieronder een offerte of een showroom bezoek aan en laat je inspireren.

SKYGATE Nº 2

Door topdesigner Leonie is er gekozen voor een plafond-hoge dubbele taatsdeur met zijpanelen om het eetgedeelte van het zitgedeelte af te scheiden en voor een enkele taatsdeur tussen de hal en woonkamer. De deuren en panelen hebben allemaal een twee-vlaks vakverdeling: Skygate Nº 2.

 

SKYGATE MINIMAL PROFIEL

Voor het minimalistische effect is er voor deze deuren gekozen voor het Skygate Minimal profiel (35mm). Het smallere profiel is wat verfijnder dan ons Skygate Classic profiel (55mm) en zo geeft het het geheel een iets minder robuuste uitstraling.

METALLIC BONDED BRONZE

Een van de redenen dat De Grote Huisverbouwing een samenwerking is aangegaan met Skygate is omdat wij stalen deuren aanbieden in verschillende kleuren. Onder andere in deze populaire Metallic Bonded Bronze kleur. Naast de metallic-lijn biedt Skygate ook de Original zwarte stalen deur aan en ook witte stalen deuren. Mocht je een eigen gekozen kleur wensen, Skygate biedt deuren aan in iedere RAL-kleur. Voor een retrochique uitstraling kan je voor de Skygate Edel kiezen.