SCHUIFPUIEN

Skygate taatsdeuren en schuifdeuren kun je eindeloos combineren met vaste panelen tot een complete glazen wand in de kamer en suite of tussen de keuken en eetkamer.

ENKELE STALEN SCHUIFDEUR | PANEELMAAT

STALEN PUI
VAN SCHUIFDEUREN

 

Steeds vaker kiezen mensen voor glazen schuifpuien in plaats van een glazen wand met taatsdeuren. Beide opties zijn ideaal om een ruimte in tweeën te delen terwijl het optisch toch één grote ruimte blijft. Maar met een wand met glazen schuifdeuren bespaar je de ruimte die taatsdeuren nodig hebben om te draaien.

De moderne techniek voorziet de stalen schuifdeuren met glas van een ‘soft close’ systeem. Gegarandeerd geruisloos en gemakkelijk glijdend en veilig gesloten en geopend kan worden.

Een stalen schuifwand of schuifpui met glas is allereerst prima geschikt om een eetkamer met open keuken af te scheiden van het zitgedeelte. Daarnaast wordt een stalen schuifpui wordt ook steeds vaker toegepast voor een traditionele ensuite kamer. Decennia lang werden alle tussenwanden en klassieke schuifdeuren afgebroken om zo groot mogelijke ruimtes te creëren, gaan we met glazen schuifdeuren gaan terug naar de knusse en praktische kamer ‘en suite’.

LAAT JE INSPIREREN…

En er is nog veel meer mogelijk. Bekijk hieronder andere projecten met schuifdeuren of neem contact op, dan bespreken we graag de mogelijkheden om de ruimte naar jouw wens in te richten.

BEKIJK, VOEL & ERVAAR...

Onze deuren zijn erg aanraakbaar.
MAAK EEN AFSPRAAK IN ONZE SHOWROOM