Voor welke afwerking kies jij?

Alle Skygate deuren zijn handgemaakt uit de hoogste kwaliteit staal. De luxe afwerking in elke gewenste kleur geeft de stalen binnendeuren een high-end uitstraling en maakt elke deur uniek.

Metallic

Brons | Goud | Overige kleuren

Deze metallic afwerking in brons, goud of brown heeft een egale finish en een kleine shimmer in de coating.

Naturals

Hout

Stalen deuren met een natuurlijke houtafwerking. Een combinatie van hout en de stabiliteit van een stalen kern (SkyCore).

RAL

RAL | Zwart | Wit | Grijs

Wist je dat onze Skygate deuren ook beschikbaar zijn in álle RAL-kleuren!

Edel

Brons | Messing | Koper

In het atelier worden de deuren handmatig bewerkt in hoogwaardige kwaliteit edelmetaal.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de kosten en naar de mogelijkheden vraag hier eenvoudig je offerte aan.

 

GET INSPIRED

De handgemaakte binnendeuren van Skygate passen in ieder interieur, van modern tot klassiek, zowel thuis als op kantoor. Bekijk wat er allemaal mogelijk is met Skygate en laat je inspireren.

Skygate Metallic

Naast dat je je eigen RAL-kleur kan kiezen, biedt Skygate ook haar eigen DaVinci Metallic-lijn aan! Dit zijn binnendeuren van echt staal, die in plaats van een zwarte poedercoat, een metallic poedercoat hebben! Deze deuren worden dus net als de zwarte deuren met een egale kleur afgewerkt en hebben daarnaast een kleine ‘shimmer’ in de coating.

Zoals hierboven te zien zijn er verschillende metallic kleuren beschikbaar. Bekijk hieronder de drie meest populaire metallic kleuren van dit moment. Klik op de voorbeelden voor meer inspiratie.

Skygate EDEL

Deze innovatie van Skygate uit 2018 tovert iedere klassieke stalen binnendeur om tot uniek stijlelement in zowel kantoor als woning. In een kunstenaars atelier worden de stalen deuren handmatig bewerkt in hoogwaardige kwaliteit edelmetaal: Brons | Messing | Koper. Bekijk de bronzen stalen deuren in onze showroom in Naarden.

Ben je benieuwd wat nou precies het verschil is tussen de EDEL bewerking en de andere coatings? Lees het hier.

Skygate RAL

Skygate deuren kunnen worden gepoedercoat in iedere RAL-kleur. ‘RAL’ is een coderingssysteem om kleuren van verf en andere coatings te definiëren. Deze DaVinci – RAL lakken bieden de mogelijkheid om jouw stalen deur helemaal op je eigen interieurstijl af te stemmen. Zo kan je bijvoorbeeld je binnendeuren laten matchen met het keukenblad of met een ander object!

Jouw Skygate deur is verkrijgbaar in iedere RAL kleur.

Skygate Naturals

Stalen deuren met een natuurlijke houtafwerking. Een combinatie van hout en de stabiliteit van een stalen kern (SkyCore).

Ontdek Skygate Naturals: duurzame stalen deuren met een prachtige houtafwerking. Met deze innovatieve technologie geven we stalen deuren een natuurlijke uitstraling. Skygate Naturals is een aanvulling op het succes van onze Skygate Edel-lijn, bekend om zijn stalen deuren met afwerkingen in brons, messing of koper.

Icons_Skygate_duimpie_d0aa49

TOPKWALITEIT

Handmatig gefabriceerd volgens de strengste Nederlandse kwaliteitseisen.

Icons_Skygate_target_d0aa49

FLEXIBEL

Uitgekiend assortiment deuren en panelen die perfect bij elkaar passen.

Icons_Skygate_euro_d0aa49

SUPERSCHERP

High-end stalen binnendeuren voor een vriendelijke prijs. In vaste maten & maatwerk.

Icons_Skygate_toolset_d0aa49

SNELLE MONTAGE

Eenvoudig te plaatsen door de ervaren doe-het-zelver of vakman.

MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ONS OP