PUIEN

Skygate taatsdeuren en schuifdeuren kun je eindeloos combineren met vaste panelen tot een complete glazen wand in de kamer en suite of tussen de keuken en eetkamer. Ook geschikt als stalen pui in bijvoorbeeld uw kantoor.

STALEN PUIEN

Een stalen pui is een combinatie van onze stalen taatsdeuren of schuifdeuren met zijpanelen, of een combinatie van zijlichten. Deze vaste panelen worden in dezelfde hoge kwaliteit geleverd zonder scharnieren en handgrepen. Door de zijlichten te combineren met taatsdeuren of schuifdeuren, geef je je afscheiding een extra ruimtelijke aanblik. Vraag hieronder jouw offerte aan.

Skygate showroom Naarden

ROOM DIVIDERS

Room dividers zijn op dit moment een grote trend. Bij een room divider denken we vaak nog aan het oude houten kamerscherm of een vouwwand. Een nieuwe soort room divider is de stalen wand, waarbij stalen panelen worden gecombineerd tot complete glazend wand. Dit is zo populair omdat we steeds meer open ruimtes zien in huizen. Een open ruimte is mooi, maar kan ook lawaaierig zijn. Mensen kiezen er daarom voor om de functionele ruimtes zoals woonkamer en keuken of eetkamer toch een beetje af te schermen. Voor meer privacy en een huiselijk gevoel. 

 

LAAT JE INSPIREREN…

ANDERE PROJECTEN…

En er is nog veel meer mogelijk, bekijk hieronder de voorbeelden. Of neem contact op, dan bespreken we graag de mogelijkheden om de ruimte naar jouw wens in te richten.

BEKIJK, VOEL & ERVAAR...

Onze deuren zijn erg aanraakbaar.
MAAK EEN AFSPRAAK IN ONZE SHOWROOM