Champagne Metallic Stalen deuren

Ben je op zoek naar een stalen deur in de kleur champagne voor in je interieur?
Champagnekleurige deuren zijn kan je toepassen in elk type interieur!

Metallic Champagne Stalen Deuren

De Skygate champagne binnendeuren uit de Metallic lijn zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en modellen. Naast de Metallic champgane afwerking is het ook mogelijk te kiezen voor een Metallic gold. Maak je interieur compleet met deze prachtige Stalen deuren van Skygate!

De stalen deuren met metallic champagnekleurige afwerking kenmerken zich door een egale finish met een warme glans die die doet denken aan de kleur van champagne. De kleur straal elegantie uit waardoor de deur een luxueuze uitstraling krijgt.

De stalen deuren in champagnekleur met een subtiele glans voegen glamour toe aan het interieur en geven tegelijkertijd de ruimte rust en sereniteit. Stalen deuren passen bij verschillende interieur stijlen van klassiek tot modern.

Of je nu op zoek bent naar enkele deuren, dubbele deuren, schuifdeuren of een ander model, onze stalen deuren met champagnekleurige afwerking zijn verkrijgbaar in diverse maten en modellen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en prijzen? Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan en laat je inspireren door onze collectie stalen deuren.

Metallic Champagne

De Skygate Metallic uitvoering met een champagnekleurige coating geeft een twist aan je interieur. Dit zijn echte stalen binnendeuren, die in plaats van de standaard RAL poedercoat, een Metallic Champagne poedercoat hebben. Deze stalen deuren worden dus net als de zwarte deuren en onze hele metallic-lijn met een egale kleur afgewerkt en hebben daarnaast een kleine ‘shimmer’ in de coating zitten.

De Skygate stalen deuren uit de Metallic lijn zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en designs ontwerpen. Naast de Metallic Champagne afwerking bieden we ook de stalen deuren in elke RAL kleur aan. 

Hieronder vind je een aantal foto’s van een project waarin stalen deuren met een Metallic Champagne afwerking zijn toegepast.

 

Toepasbaar op de gehele Skygate collectie

Onze op maat gemaakte stalen deuren en panelen plaats je eenvoudig in de meeste deuropeningen. Kozijn eruit, afwerken en monteren maar!

Taatsdeuren

Door de speciale taatsscharnieren heeft dit type deur geen kozijn nodig en draait 90 graden naar twee kanten open. Ideaal tussen elke gewenste ruimte.

Schuifdeuren

Deze deur heeft geen scharnieren, maar hangt aan een hoge kwaliteit rail, in óf op de wand verwerkt. Omdat je soms liever schuift dan draait om ruimte te besparen.

Scheidingswanden

Combineer vaste stalen panelen met taatsdeuren of schuifdeuren tot een stijlvolle entree of tot complete wandafscheiding voor een vergaderruimte.

Toepasbaar op elk model/design

Elk model in onze collectie kan worden uitgevoerd in de Skygate Metallic Goud afwerking.

16 Modellen

16 voorgeselecteerde Skygate modellen zijn leverbaar in elke afmeting, type deur en afwerking. Tevens heb je de keuze uit profieldikte en soort glas.

Skygate Flow

Stalen deuren met ronde (organische) vormen leverbaar in elke afwerking en afmeting.

Eigen design

Heb jij of je architect een ontwerp gemaakt voor een stalen deur? Onze deuren worden altijd op maat gemaakt.

Een champagnekleurige stalen deur voor in ieder interieur

Ben je op zoek maar een stalen deur voor in je interieur. Bij Skygate hebben we high-end stalen deuren .

Een stalen deur met een champagnekleurige afwerking kan je integreren in verschillende interieurstijlen. Zie hieronder welk ‘ effect’ een stalen deur in de kleur champagne kan betekenen in jouw interieurstijl / woning.

 ✔ Moderne Luxe Interieur: Champagnekleurige stalen deuren voegen in moderne interieurs luxe toe. De stalen deuren voegen glamour toe aan het strakke en minimalistische interieur.

 ✔ Klassiek Interieur: In een klassiek interieur Champagnekleurige stalen deuren een eigentijdse twist bieden. Door de champagnekleurige stalen deuren te combineren met traditionele elementen zoals houten vloeren onstaat een stijlvol contrast ontstaat tussen oud en nieuw.

 ✔ Scandinavisch Minimalisme: Champagnekleurige stalen deuren passen goed een rustige en ingetogen interieur. De stalen deuren in de kleur champagne geven de ruimte warmte en glans terwijl de nadruk wel blijft op de strakke lijnen en neutrale kleuren van het interieur.

 ✔ Bohemian chic: Champagnekleurige stalen deuren kunnen een contrast vormen binnen een bohemian chic interieur. De stalen deuren geven de ruimtes glamour aan de kleurrijke ruimtes.

Showroom

Bekijk de deuren van staal in de showroom in Naarden (tussen Amsterdam en Utrecht).