REVIEWS VAN TEVREDEN KLANTEN

Als Skygate zijn we heel blij met de reviews van onze tevreden klanten. Onze klanten zijn erg tevreden over onze producten, levering en service! Bekijk hier de reviews van tevreden klanten over Skygate.

AMSTERDAM

AMSTERDAM

25 mei 2020

“Het feit dat de deur van massief staal is en een industriële uitstraling heeft, maakt dat we hebben gekozen voor Skygate.”

ALMERE

ALMERE

7 nov 2019

“We hebben jullie deur nu een jaar in gebruik en uiterst tevreden. Er zat een stalen kozijnen met opdek deur in, en een lelijk bovenlicht. Zelf latei geplaatst en deur geplaatst. Zag er tegen op, omdat het toch een precisie werkje is. Maar zeer tevreden.”

BURGERVEEN

BURGERVEEN

21 juni 2019

“Het heeft even geduurd maar de woonkamer is eindelijk zover dat wij er met trots een foto van kunnen showen. Heel erg bedankt voor de service en natuurlijk jullie fantastische product, wij zijn er onwijs blij mee.”

MAURIK

MAURIK

29 december 2018

“Superblij met onze taatsdeuren! Zo gaaf met onze zwarte kozijnen.”

NIEWEKERK A/D IJSSEL

NIEWEKERK A/D IJSSEL

18 mei 2020

“Na een bezoek aan de showroom gelijk beslist om deze koperen deur te kopen.”

LOON OP ZAND

LOON OP ZAND

13 augustus 2019

“Geweldig mooie, degelijke deuren, maken onze woning helemaal af #heelblijmee.”

SNEEK

SNEEK

8 augustus 2019

“De deuren zijn inmiddels gemonteerd. Alles klopt als een bus. Helemaal goed!”

EINDHOVEN

EINDHOVEN

13 april 2019

“Eindelijk hangt hij dan, de stalen deur van Skygate en wat zijn we er blij mee! Wat een service, zo vriendelijk en behulpzaam! Wij kunnen iedereen Skygate aanraden!”

KATWIJK

KATWIJK

21 december 2018

We willen jullie bedanken voor de super gave deur die jullie geleverd hebben. Fantastische look & feel …. In 1 woord: TOP!

CASTRICUM

CASTRICUM

13 april 2020

“We hebben gekozen voor een Skygate deur als room divider tussen twee kamers om het geluid te scheiden.”

DE MEERN

DE MEERN

9 juli 2019

“Wij zijn zelfs maanden later nog weg van onze Skygate taatsdeur. Ik heb hem zelf geïnstalleerd. Enkele keer heb ik de hulp ingeschakeld van Skygate. Hierbij viel op hoe snel, persoonlijk en goed ik werd geholpen. Geen enkele verbeterpunten te noemen.”

RENESSE

RENESSE

4 februari 2019

“Overal in huis waanzinnig mooie stalen deuren, erg blij mee. Na een grote verbouwing mag het eindresultaat er zijn.”

DE MEERN

DE MEERN

11 september 2018

“We zijn erg blij met de schuifdeur en de geleverde service van Skygate! Het past heel mooi in ons jaren 30 huis waarbij we een landelijke en industriële look met elkaar wilden combineren. Dat is goed gelukt!”

JULIANADORP

JULIANADORP

29 maart 2020

“Ik zag de deuren vaak voorbij komen op VT Wonen en social media. Het zwart van het staal is erg stijlvol en past goed in ons interieur.”

MALDEN

MALDEN

8 juli 2019

“Het is gelukt met de schuifdeur. We hebben de deuren geplaatst om de keuken af te sluiten van de woonkamer. Daarnaast ook om de grote ruimte als klankkast te verminderen. Het is echt gaaf geworden.”

UTRECHT

UTRECHT

3 januari 2019

“Skygate denkt goed mee en is flexibel als het gaat om denken in oplossingen. De plaatsing van onze mooie taatsdeur en glaspanelen is vlot verlopen. We hebben de deuren nu ruim 1,5 jaar in onze woning en ben tot nu toe ook erg tevreden over de kwaliteit. De prijs is ook zeer redelijk.

DRUNEN

DRUNEN

13 februari 2018

“Deze hoge kwaliteit stalen deuren zijn een echte aanwinst in ons nieuwbouwhuis. We hebben de sparing aangepast op de maat van de deur. Heerlijk rustig in de keuken als er kinderen in de woonkamer spelen en gamen.”

NAARDEN

NAARDEN

21 november 2017

“Ik ben super tevreden met deze kwalitatief hoogwaardige stalen binnendeuren. We hadden zelfs geld over voor het uitbreiden van onze keuken.”

HAARLEM

HAARLEM

28 jan 2020

“Het zit er super snel in, goed zelf te doen. We zijn er ook erg blij mee en hebben super veel toffe reacties gekregen. In hetzelfde complex zitten veel deuren van andere aanbieders, vele malen duurder en soms niet eens mooier.”

UTRECHT

UTRECHT

7 mei 2018

“We hebben lang gezocht naar stalen deuren. Na bezoek aan de showroom hadden we gevonden wat we zochten. We zijn superblij met onze nieuwe deur!”

BEVERWIJK

BEVERWIJK

13 maart 2018

“Zeer tevreden met de deur. Kwaliteit en prijs absoluut in verhouding. Prima service, uitstekende instructiefilm. Ik zal zeker iedereen die stalen binnendeur wil aanschaffen dit bedrijf aanraden.”

NOOTDORP

NOOTDORP

22 januari 2018

“We maakten kennis met Skygate op de vt wonen & design beurs, daarna zijn we vriendelijk ontvangen en goed geadviseerd in de showroom in Naarden. Inmiddels staan de prachtige dubbele taatsdeuren ruim een half jaar in onze woning. We zijn erg blij met deze eyecatcher.”

BUSSUM

BUSSUM

1 maart 2017

“Prachtige stalen deuren van hoogwaardige kwaliteit. De enkele stalen deur (model 2315) is het sieraad van ons huis, we krijgen er veel complimenten over. Skygate biedt goed advies en snelle levering. Wij raden het iedereen aan!”

Geef Skygate een review!

Wij zijn beniewd naar jou ervaringen. Deel jouw resultaat met ons via onderstaande mogelijkheden. Geef Skygate een review!