REVIEWS VAN TEVREDEN KLANTEN

Skygate is heel trots op alle reviews van tevreden klanten. Onze klanten geven aan erg tevreden te zijn over onze producten, levering en service! Bekijk hier wat onze klanten te zeggen hebben over Skygate.

AMSTERDAM

AMSTERDAM

“Het feit dat de deur van massief staal is en een industriële uitstraling heeft, maakt dat we hebben gekozen voor Skygate.”

ALMERE

ALMERE

“We hebben jullie deur nu een jaar in gebruik en uiterst tevreden. Er zat een stalen kozijnen met opdek deur in, en een lelijk bovenlicht. Zelf latei geplaatst en deur geplaatst. Zag er tegen op, omdat het toch een precisie werkje is. Maar zeer tevreden.”

BURGERVEEN

BURGERVEEN

“Het heeft even geduurd maar de woonkamer is eindelijk zover dat wij er met trots een foto van kunnen showen. Heel erg bedankt voor de service en natuurlijk jullie fantastische product, wij zijn er onwijs blij mee.”

MAURIK

MAURIK

“Superblij met onze taatsdeuren! Zo gaaf met onze zwarte kozijnen.”

NIEUWERKERK A/D IJSSEL

NIEUWERKERK A/D IJSSEL

“Na een bezoek aan de showroom gelijk beslist om deze koperen deur te kopen.”

LOON OP ZAND

LOON OP ZAND

“Geweldig mooie, degelijke deuren, maken onze woning helemaal af #heelblijmee.”

SNEEK

SNEEK

“De deuren zijn inmiddels gemonteerd. Alles klopt als een bus. Helemaal goed!”

EINDHOVEN

EINDHOVEN

“Eindelijk hangt hij dan, de stalen deur van Skygate en wat zijn we er blij mee! Wat een service, zo vriendelijk en behulpzaam! Wij kunnen iedereen Skygate aanraden!”

KATWIJK

KATWIJK

We willen jullie bedanken voor de super gave deur die jullie geleverd hebben. Fantastische look & feel …. In 1 woord: TOP!

CASTRICUM

CASTRICUM

“We hebben gekozen voor een Skygate deur als room divider tussen twee kamers om het geluid te scheiden.”

DE MEERN

DE MEERN

“Wij zijn zelfs maanden later nog weg van onze Skygate taatsdeur. Ik heb hem zelf geïnstalleerd. Enkele keer heb ik de hulp ingeschakeld van Skygate. Hierbij viel op hoe snel, persoonlijk en goed ik werd geholpen. Geen enkele verbeterpunten te noemen.”

RENESSE

RENESSE

“Overal in huis waanzinnig mooie stalen deuren, erg blij mee. Na een grote verbouwing mag het eindresultaat er zijn.”

DE MEERN

DE MEERN

“We zijn erg blij met de schuifdeur en de geleverde service van Skygate! Het past heel mooi in ons jaren 30 huis waarbij we een landelijke en industriële look met elkaar wilden combineren. Dat is goed gelukt!”

JULIANADORP

JULIANADORP

“Ik zag de deuren vaak voorbij komen op VT Wonen en social media. Het zwart van het staal is erg stijlvol en past goed in ons interieur.”

MALDEN

MALDEN

“Het is gelukt met de schuifdeur. We hebben de deuren geplaatst om de keuken af te sluiten van de woonkamer. Daarnaast ook om de grote ruimte als klankkast te verminderen. Het is echt gaaf geworden.”

UTRECHT

UTRECHT

“Skygate denkt goed mee en is flexibel als het gaat om denken in oplossingen. De plaatsing van onze mooie taatsdeur en glaspanelen is vlot verlopen. We hebben de deuren nu ruim 1,5 jaar in onze woning en ben tot nu toe ook erg tevreden over de kwaliteit. De prijs is ook zeer redelijk.

DRUNEN

DRUNEN

“Deze hoge kwaliteit stalen deuren zijn een echte aanwinst in ons nieuwbouwhuis. We hebben de sparing aangepast op de maat van de deur. Heerlijk rustig in de keuken als er kinderen in de woonkamer spelen en gamen.”

NAARDEN

NAARDEN

“Ik ben super tevreden met deze kwalitatief hoogwaardige stalen binnendeuren. We hadden zelfs geld over voor het uitbreiden van onze keuken.”

HAARLEM

HAARLEM

“Het zit er super snel in, goed zelf te doen. We zijn er ook erg blij mee en hebben super veel toffe reacties gekregen. In hetzelfde complex zitten veel deuren van andere aanbieders, vele malen duurder en soms niet eens mooier.”

UTRECHT

UTRECHT

“We hebben lang gezocht naar stalen deuren. Na bezoek aan de showroom hadden we gevonden wat we zochten. We zijn superblij met onze nieuwe deur!”

BEVERWIJK

BEVERWIJK

“Zeer tevreden met de deur. Kwaliteit en prijs absoluut in verhouding. Prima service, uitstekende instructiefilm. Ik zal zeker iedereen die stalen binnendeur wil aanschaffen dit bedrijf aanraden.”

NOOTDORP

NOOTDORP

“We maakten kennis met Skygate op de vt wonen & design beurs, daarna zijn we vriendelijk ontvangen en goed geadviseerd in de showroom in Naarden. Inmiddels staan de prachtige dubbele taatsdeuren ruim een half jaar in onze woning. We zijn erg blij met deze eyecatcher.”

BUSSUM

BUSSUM

“Prachtige stalen deuren van hoogwaardige kwaliteit. De enkele stalen deur (model 2315) is het sieraad van ons huis, we krijgen er veel complimenten over. Skygate biedt goed advies en snelle levering. Wij raden het iedereen aan!”

Geef Skygate een review!

We zijn erg benieuwd naar jouw ervaring met Skygate. Deel jouw resultaat met ons via onderstaande mogelijkheden. Geef Skygate een review!