SKYGATE EDEL

Deze innovatie van Skygate uit 2018 tovert iedere klassieke stalen binnendeur om tot uniek stijlelement in zowel kantoor als woning.

SKYGATE EDEL

DE RETROCHIQUE VARIANT OP DE KLASSIEKE ZWARTE STALEN BINNENDEUR

In een kunstenaars atelier worden de stalen deuren handmatig bewerkt in hoogwaardige kwaliteit edelmetaal: Brons | Messing | Koper. Omdat deze afwerking handwerk is, zit er meer tijd in en kan je deze prachtige deuren dan ook zien als een waar kunstwerk. Geen enkele deur is hierdoor hetzelfde, je hebt echt een uniek product. De Edel deuren hebben een matte coating met een oneffen en levendige finish, waardoor de deuren een wat oudere look en feel krijgen.

Bekijk de bronzen stalen deuren in onze showroom in Naarden, of scroll naar beneden voor meer inspiratie.

Skygate handbewerkte bronzen gouderen koperen stalen binnendeuren

SINDS 2018

Onze Skygate Edel lijn werd al tijdens de Masters of LXRY 2018 aan het grote publiek gepresenteerd.

Skygate lanceerde als eerste aanbieder de bronzen stalen binnendeur

1e AANBIEDER

Skygate is de eerste aanbieder die het mogelijk maakt om zwarte stalen deuren af te werken in het brons, messing of koper.

Skygate handbewerkte bronzen gouderen koperen stalen binnendeuren

HANDBEWERKT

De stalen binnendeuren worden met de hand bewerkt met een edelmetaal poedercoating door een kunstenaar.

Skygate Edel - Unieke stalen binnendeur

UNIEK PRODUCT

Elke deur is anders vanwege de handmatige bewerking! Met een Skygate Edel heb je dus een volledig unieke stalen deur.

SKYGATE EDEL | BRONS

De Skygate Edel uitvoering met een bronzen coating, geeft een nog luxere uitstraling aan jouw interieur. Daarbij past de Skygate Edel Brons bewerking goed binnen een interieur dat “dark” en “moody” als uitgangspunt heeft. Laat je inspireren door de onderstaande foto’s of neem een kijkje in de showroom. Deze Edel Brons coating heeft een matte, oneffen/levendige finish, waardoor het een oudere look en feel krijgt. Laat je inspireren door de onderstaande foto’s of bekijk dit project. De bronzen binnendeur is ook beschikbaar in een Metallic bewerking.

SKYGATE EDEL | MESSING

De hand bewerkte messing coating geeft een luxe uitstraling aan het interieur en past perfect binnen een interieur dat “romantiek” en “elegantie” als uitgangspunten heeft. Laat je inspireren door de onderstaande foto’s. De Skygate Edel Messing binnendeuren zijn in alle mogelijke maten en modellen beschikbaar. Naast de Edel Messing afwerking, hebben we ook een Metallic coating in een aantal tinten goud. Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

SKYGATE EDEL | KOPER

De Skygate Edel Koper heeft een roodbruine, oneffen finish en geeft het interieur een industriële en retro-chique uitstraling. Perfect te combineren met andere koperen details in je interieur. De stalen binnendeuren met koperen coating zijn in alle mogelijke maten en modellen beschikbaar. Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

TOEPASBAAR OP DE GEHELE SKYGATE COLLECTIE

De veredeling is toepasbaar op alle stalen binnendeuren in onze collectie.

MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ONS OP