Skygate Edel

Deze innovatie van Skygate uit 2018 tovert iedere klassieke stalen binnendeur om tot uniek stijlelement in zowel kantoor als woning.

SKYGATE EDEL

DE RETROCHIQUE VARIANT OP DE KLASSIEKE ZWARTE STALEN BINNENDEUR

In een kunstenaars atelier worden de stalen deuren handmatig bewerkt in hoogwaardige kwaliteit edelmetaal: Brons | Messing | Koper. Omdat deze afwerking handwerk is, zit er meer tijd in en kan je deze prachtige deuren dan ook zien als een waar kunstwerk. Geen enkele deur is hierdoor hetzelfde, je hebt echt een uniek product. De Edel deuren hebben een matte coating met een oneffen en levendige finish, waardoor de deuren een wat oudere look en feel krijgen.

Bekijk de bronzen stalen deuren in onze showroom in Naarden, of scroll naar beneden voor meer inspiratie.

Messing

De Skygate Edel Messing binnendeuren zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en ontwerpen. Naast de Edel Messing afwerking bieden we ook een Metallic coating in verschillende gouden tinten aan.

Brons

De Skygate Edel Bronzen binnendeuren zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en ontwerpen. Naast de bronzen afwerking bieden we ook een metallic coating in verschillende brons tinten aan.

Bekijk project

Koper

De Skygate Edel Koperen binnendeuren zijn beschikbaar in allerlei maten en ontwerpen.

Bekijk project

 

Skygate Edel | Brons

De Skygate Edel uitvoering met een bronzen coating, geeft een nog luxere uitstraling aan jouw interieur. Daarbij past de Skygate Edel Brons bewerking goed binnen een interieur dat “dark” en “moody” als uitgangspunt heeft.

Laat je inspireren door de onderstaande foto’s of neem een kijkje in de showroom. Deze Edel Brons coating heeft een matte, oneffen/levendige finish, waardoor het een oudere look en feel krijgt. Laat je inspireren door de onderstaande foto’s of bekijk dit project. De bronzen binnendeur is ook beschikbaar in een Metallic bewerking.

Skygate Edel | Messing

De hand bewerkte messing coating geeft een luxe uitstraling aan het interieur en past perfect binnen een interieur dat “romantiek” en “elegantie” als uitgangspunten heeft. Laat je inspireren door de onderstaande foto’s. De Skygate Edel Messing binnendeuren zijn in alle mogelijke maten en modellen beschikbaar. Naast de Edel Messing afwerking, hebben we ook een Metallic coating in een aantal tinten goud. Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

dubbele taatsdeur edel koper skygate

Skygate Edel | Koper

De Skygate Edel Koper heeft een roodbruine, oneffen finish en geeft het interieur een industriële en retro-chique uitstraling. Perfect te combineren met andere koperen details in je interieur.

De stalen binnendeuren met koperen coating zijn in alle mogelijke maten en modellen beschikbaar. Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

Toepasbaar op de gehele Skygate Collectie

De veredeling is toepasbaar op alle stalen binnendeuren in onze collectie.

Taatsdeuren

Door de speciale taatsscharnieren heeft dit type deur geen kozijn nodig en draait 90 graden naar twee kanten open. Ideaal tussen elke gewenste ruimte.

Schuifdeuren

Deze deur heeft geen scharnieren, maar hangt aan een hoge kwaliteit rail, in óf op de wand verwerkt. Omdat je soms liever schuift dan draait om ruimte te besparen.

Scheidingswanden

Combineer vaste stalen panelen met taatsdeuren of schuifdeuren tot een stijlvolle entree of tot complete wandafscheiding voor een vergaderruimte.

Toepasbaar op elk model/design

Elk model in onze collectie kan worden uitgevoerd in de Skygate Edel afwerking.

16 Modellen

16 voorgeselecteerde Skygate modellen zijn leverbaar in elke afmeting, type deur en afwerking. Tevens heb je de keuze uit profieldikte en soort glas.

Skygate Flow

Stalen deuren met ronde (organische) vormen leverbaar in elke afwerking en afmeting.

Eigen design

Heb jij of je architect een ontwerp gemaakt voor een stalen deur? Onze deuren worden altijd op maat gemaakt.

Skygate handbewerkte bronzen gouderen koperen stalen binnendeuren

SINDS 2018

Onze Skygate Edel lijn werd al tijdens de Masters of LXRY 2018 aan het grote publiek gepresenteerd.

Skygate lanceerde als eerste aanbieder de bronzen stalen binnendeur

1e AANBIEDER

Skygate is de eerste aanbieder die het mogelijk maakt om zwarte stalen deuren af te werken in het brons, messing of koper.

Skygate handbewerkte bronzen gouderen koperen stalen binnendeuren

HANDBEWERKT

De stalen binnendeuren worden met de hand bewerkt met een edelmetaal poedercoating door een kunstenaar.

Skygate Edel - Unieke stalen binnendeur

UNIEK PRODUCT

Elke deur is anders vanwege de handmatige bewerking! Met een Skygate Edel heb je dus een volledig unieke stalen deur.

MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ONS OP