SKYGATE RAL Kleuren

Deze Skygate lijn maakt het mogelijk jouw stalen deur in iedere gewenste RAL-kleur te laten coaten, met of zonder een fijn structuur. Ook hebben we keuze uit een aantal verschillende metallic poedercoatings, die de kleuren van de Skygate Edel lijn benaderen.

 

 

BESCHIKBAAR IN ÉLKE KLEUR

– ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN –

Wist je dat onze Skygate deuren, naast de original zwarte binnendeur, ook beschikbaar is in álle RAL-kleuren! Daarnaast heeft Skygate een eigen Metallic lijn. Onder andere beschikbaar in de kleuren: Brown, Bronze Bonded, Bronze, Gold en Champagne. Wil je net even wat anders dan anders? Kies dan jouw favoriete RAL-kleur met een fijn-structuur coating.

Icons_Skygate_duimpie_d0aa49

TOPKWALITEIT

Handmatig gefabriceerd volgens de strengste Nederlandse kwaliteitseisen.

Icons_Skygate_target_d0aa49

FLEXIBEL

Uitgekiend assortiment deuren en panelen die perfect bij elkaar passen.

Icons_Skygate_euro_d0aa49

SUPERSCHERP

High-end stalen binnendeuren voor een vriendelijke prijs. In vaste maten & maatwerk.

Icons_Skygate_toolset_d0aa49

SNELLE MONTAGE

Eenvoudig te plaatsen door de ervaren doe-het-zelver of vakman.

 

 

SKYGATE RAL

Skygate deuren kunnen worden ge-poedercoat in iedere RAL-kleur. ‘RAL’ is een coderingssysteem om kleuren van verf en andere coatings te definiëren. Deze RAL lakken bieden de mogelijkheid om jouw stalen deur helemaal op je eigen interieur stijl af te stemmen. Zo kan je bijvoorbeeld je binnendeuren laten matchen met het keukenblad of met een lamp!

 

 

SKYGATE METALLIC

Naast dat je je eigen RAL-kleur kan kiezen, biedt Skygate ook haar eigen Metallic-lijn aan. Dit zijn echt stalen binnendeuren, die in plaats van de standaard zwarte poedercoat, een Metallic poedercoat hebben. Deze deuren worden dus net als de zwarte deuren en onze hele Metallic-lijn met een egale kleur afgewerkt en hebben daarnaast een kleine ‘shimmer’ in de coating zitten. Raak geïnspireerd door de onderstaande foto’s.

MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ONS OP