Skygate RAL Kleuren

Deze Skygate lijn maakt het mogelijk jouw stalen deur in iedere gewenste RAL-kleur te laten coaten, met of zonder een fijn structuur. Ook hebben we keuze uit een aantal verschillende metallic poedercoatings, die de kleuren van de Skygate Edel lijn benaderen.

Beschikbaar in élke RAL kleur

- Ontdek de mogelijkheden -

Wist je dat onze Skygate deuren, naast de original zwarte binnendeur, ook beschikbaar is in álle RAL-kleuren! Daarnaast heeft Skygate een eigen Metallic lijn. Onder andere beschikbaar in de kleuren: Brown, Bronze Bonded, Bronze, Gold en Champagne. Wil je net even wat anders dan anders? Kies dan jouw favoriete RAL-kleur met een fijn-structuur coating.

Skygate deuren kunnen worden gepoedercoat in iedere RAL-kleur. ‘RAL’ is een coderingssysteem om kleuren van verf en andere coatings te definiëren. Deze RAL lakken bieden de mogelijkheid om jouw stalen deur helemaal op je eigen interieur stijl af te stemmen. Zo kan je bijvoorbeeld je binnendeuren laten matchen met het keukenblad of met een lamp!

Voor welke RAL kleur kies jij?

Kies je voor zwart, wit, grijs of een andere RAL kleur? Bekijk de onderstaande video’s met voorbeelden van onze RAL collectie.

Zwart

Wit

Wit

Grijs

RAL

Skygate RAL Zwart

Zwarte stalen deuren, gecoat in de kleur zwart (RA 9005, diepzwart), is een populaire keuze voor moderne interieurs. De zwarte stalen deuren zijn beschikbaar in verschillende modellen, waardoor ze geschikt zijn voor diverse ruimtes en interieur stijlen.

De opties variëren van strakke, minimalistische deuren tot meer gedetailleerde ontwerpen met verschillende soorten glas (figuurglas, brons , smoke glas).

Zwarte stalen binnendeuren voegen een stijlvolle en robuuste uitstraling toe aan elke ruimte, terwijl de afwerking in de kleur zwart een gevoel van elegantie en tijdloosheid geeft.

Interesse? Klik hier voor meer informatie over onze zwarte stalen deuren.

Skygate RAL Wit

Witte stalen deuren (RAL9010 of andere tinten wit) zijn een populaire keuze voor interieurs met een frisse uitstraling.

Witte stalen binnendeuren zijn verkrijgbaar in diverse modellen, waardoor passen in elke ruimtes. De opties variëren van strakke, minimalistische ontwerpen tot meer gedetailleerde deuren met verschillende soorten glas (figuurglas, brons, smoke glas).

Witte stalen binnendeuren dragen bij aan een frisse en elegante sfeer in elke ruimte. Klik hier voor meer informatie.

Skygate RAL Grijs

Alle Skygate stalen binnen zijn beschikbaar in een uitgebreid scala aan RAL-kleuren, waarbij grijze stalen deuren in verschillende tinten (verschillende RAL kleuren) een stijlvolle keuze vormen voor onder andere moderne interieurs. Grijze stalen deuren passen in verschillende interieurstijlen.

Skygate biedt verschillende modellen, van gestroomlijnde en minimalistische ontwerpen tot deuren met uitgebreide details en diverse glassoorten, zoals figuurglas, brons, of rookglas.

Onze grijze stalen binnendeuren geven elke ruimte een robuuste en elegante uitstraling, geïnteresseerd? Klik hier voor meer informatie.

Alle RAL kleuren

Deuren zijn leverbaar in elke kleur (Alle RAL-kleuren !), Skygate deuren zijn beschikbaar in verschillende vormen en dus in elke denkbare RAL-kleur.

Be your own designer en kies de kleur van de stalen deur die past bij jouw interieurstijl. Zo kunnen grijs-groene deuren prachtig integreren in uiteenlopende stijlen, van modern tot klassiek, door hun veelzijdige en subtiele tint.

Of overweeg een hele opvallende kleur zoals kanariegeel voor een opvallend statement en een echte blikvanger in je interieur. Een dergelijke levendige kleur kan een uniek en energiek accent toevoegen aan elke ruimte.

parelmoer-taatsdeur-luxe-interieur

Voor welk type deur kies jij?

Onze op maat gemaakte stalen deuren en panelen plaats je eenvoudig in de meeste deuropeningen. Kozijn eruit, afwerken en monteren maar!

Taatsdeuren

Taatsdeuren

Door de speciale taatsscharnieren heeft dit type deur geen kozijn nodig en draait 90 graden naar twee kanten open. Ideaal tussen elke gewenste ruimte.

Schuifdeuren

Schuifdeuren

Deze deur heeft geen scharnieren, maar hangt aan een hoge kwaliteit rail, in óf op de wand verwerkt. Omdat je soms liever schuift dan draait om ruimte te besparen.

Scheidingswanden

scheidingswand, stalen pui, roomdivider

Combineer vaste stalen panelen met taatsdeuren of schuifdeuren tot een stijlvolle entree of tot complete wandafscheiding voor een vergaderruimte.

Voor welk Model kies jij?

Bij Skygate Tailor Made hebben we met zorg een uitgebreide selectie van diverse deurenmodellen samengesteld, zodat je altijd de perfecte deur voor jouw situatie kunt vinden. Wat jouw stijl of voorkeur ook is, wij bieden een scala aan mogelijkheden om jouw deur geheel op maat te maken. Naast deze 16 modellen is het ook mogelijk om te kiezen voor Skygate Flow of om zelf je deur te ontwerpen

16 Modellen

16 voorgeselecteerde Skygate modellen

16 voorgeselecteerde Skygate modellen zijn leverbaar in elke afmeting, type deur en afwerking. Tevens heb je de keuze uit profieldikte en soort glas.

Skygate Flow

Ronde, organische stalen deuren

Stalen deuren met ronde (organische) vormen leverbaar in elke afwerking en afmeting.

Eigen design

ontwerp je eigen stalen deur , eigen design

Heb jij of je architect een ontwerp gemaakt voor een stalen deur? Onze deuren worden altijd op maat gemaakt.

Showroom

Bekijk de deuren van staal in de showroom in Naarden (tussen Amsterdam en Utrecht).