Messing Binnendeuren

Ben je op zoek naar een unieke eye-catcher in jouw huis? Dan zijn messing binnendeuren hier de perfecte oplossing voor! Tover je stalen binnendeur om tot uniek stijlelement in zowel kantoor als woning.

Stalen Binnendeuren in het Messing

Ontdek de prachtige Edel Messing afwerking uit onze exclusieve Edel collectie, een keuze die een vleugje retro chique toevoegt aan elk interieur. Deze bijzondere afwerking is verkrijgbaar in koper, brons en messing en wordt met zorg en vakmanschap vervaardigd in ons ambachtelijk kunstenaarsatelier.

Elke stalen deur wordt met de hand bewerkt, waarbij de focus ligt op hoogwaardige kwaliteit edelmetaal. Hierdoor zijn onze deuren niet alleen functionele elementen, maar echte kunstwerken. Elk exemplaar is uniek en straalt karakter en vakmanschap uit.

De Edel Messing coating kenmerkt zich door een matte, gepatineerde finish, waardoor de deur een prachtige ‘verouderde’ uitstraling krijgt. Wil je graag een prijsindicatie voor jouw eigen unieke messing deuren? Vraag dan hieronder vrijblijvend een offerte aan. Voor meer informatie kun je ook altijd contact met ons opnemen.

Lees hier meer over de verschillende messing deuren van Skygate.

Een mooie variant op de Edel Messing afwerking is de gouden stalen binnendeur uit de Metallic lijn.

Skygate Edel - Brons

Edel Messing

De Skygate ‘Edel’ lijn met een messing edelmetaalbewerking in een retrochique variant op de zwarte stalen binnendeur. De handbewerkte messing coating geeft een luxe uitstraling aan jouw interieur. Daarbij past Skygate Edel goed binnen een interieur dat “romantiek” en “elegantie” als uitgangspunten heeft. Omdat deze afwerking handwerk is, zit er meer tijd in en kan je deze prachtige deuren dan ook zien als een waar kunstwerk. Geen enkele deur is hierdoor hetzelfde, je hebt echt een uniek product. Deze Edel Messing coating heeft een matte, oneffen/levendige finish, waardoor het een oudere look en feel krijgt. Laat je inspireren door de onderstaande foto’s. De gouden binnendeur, maar ook alle andere Edel-lijn deuren, zijn in alle mogelijke varianten beschikbaar en in maatwerk.

 

Skygate biedt stalen deuren aan in een aantal verschillende afwerkingen goud. Welke verschillende afwerkingen messing deuren wij aanbieden lees je in deze blog.

Bekijk hier onze gouden stalen binnendeuren uit de Metallic lijn.

 

Project Amstelveen - Edel Brons - 1 - vierkant

Toepasbaar op de gehele collectie

De brons afwerking is toepasbaar op alle stalen binnendeuren in onze collectie.

Taatsdeuren

Door de speciale taatsscharnieren heeft dit type deur geen kozijn nodig en draait 90 graden naar twee kanten open. Ideaal tussen elke gewenste ruimte.

Schuifdeuren

Deze deur heeft geen scharnieren, maar hangt aan een hoge kwaliteit rail, in óf op de wand verwerkt. Omdat je soms liever schuift dan draait om ruimte te besparen.

Scheidingswanden

Combineer vaste stalen panelen met taatsdeuren of schuifdeuren tot een stijlvolle entree of tot complete wandafscheiding voor een vergaderruimte.

Toepasbaar op elk model/design

Elk model in onze collectie kan worden uitgevoerd in de Skygate Edel Brons afwerking.

16 Modellen

16 voorgeselecteerde Skygate modellen zijn leverbaar in elke afmeting, type deur en afwerking. Tevens heb je de keuze uit profieldikte en soort glas.

Skygate Flow

Stalen deuren met ronde (organische) vormen leverbaar in elke afwerking en afmeting.

Eigen design

Heb jij of je architect een ontwerp gemaakt voor een stalen deur? Onze deuren worden altijd op maat gemaakt.

MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ONS OP