SKYGATE TAILOR MADE

Naast de Skygate Original, onze vaste maten, bieden wij nu ook maatwerk aan! Skygate Tailor Made.

SKYGATE TAILOR MADE

STALEN BINNENDEUREN OP MAAT

Skygate levert zowel vaste maten als maatwerk. De Skygate Original deuren, onze vaste maten, zijn in één ontwerp beschikbaar: 4-vaks glasverdeling en in de basis kleur zwart (RAL 9005). Skygate Tailor Made, de maatwerk deuren, zijn uiteraard aan te passen. Echter, er wordt gebruik gemaakt van de profielen en techniek van de Skygate Original.

Optioneel kunnen we tegen een meerprijs de deuren in een andere RAL kleur, DaVinci Metallic of Edel: Koper | Brons | Messing laten leveren. Tot slot heb je nog de keuze uit een andere type glas (melk, smoke of brons).

Kies je voor Skygate Tailor Made, dan komen wij -indien gewenst- de deuren voor je inmeten en monteren. De levertijd vanaf het moment van inmeten is 6-8 weken. Neem contact met ons op voor de exacte prijzen.

TOEPASBAAR OP DE GEHELE SKYGATE COLLECTIE

Skygate Tailor made is toepasbaar op elke stalen binnendeur in onze collectie en ook beschikbaar in alle kleuren. Met Skygate Tailor Made kan je tevens voor een andere vlakverdeling kiezen. Dus heb je je deuren liever in twee of drie vlakken verdeeld? Dat kan! Vraag hier je offerte aan.

STOER & ELEGANT TEGELIJK

Skygate is een oer-Nederlands merk dat staat voor topkwaliteit.

Kwaliteitskenmerken Skygate deuren

MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ONS OP