SKYGATE MAATWERK STALEN DEUREN

Naast de Skygate Original, onze vaste maten, bieden wij nu ook maatwerk aan! Skygate Tailor Made.

SKYGATE TAILOR MADE

– STALEN BINNENDEUREN OP MAAT –

Skygate levert zowel vaste maten als maatwerk. De Skygate Original deuren, onze vaste maten, zijn beschikbaar in vaste maatvoeringen en één ontwerp: 4-vaks glasverdeling in de basis kleur zwart (RAL 9005). Skygate Tailor Made, de maatwerk deuren, zijn aan te passen in maatvoering, kleur, vakverdeling en profiel.

De Skygate deuren en panelen zijn standaard in iedere RAL kleur leverbaar. Optioneel kunnen we tegen een meerprijs de deuren in een Metallic of Edel: Koper | Brons | Messing afwerking laten leveren. Tot slot heb je naast het standaard helder glas nog de keuze uit een andere type glas (satijn, grijs getint, bruin getint).

Kies je voor Skygate Tailor Made, dan komen wij -indien gewenst- de deuren eerst voor je inmeten. De levertijd vanaf het moment van inmeten is ca. 12 weken. Neem contact met ons op voor de exacte prijzen.

TOEPASBAAR OP DE GEHELE SKYGATE COLLECTIE

Skygate Tailor made is toepasbaar op elke stalen binnendeur in onze collectie en ook beschikbaar in alle kleuren. Met Skygate Tailor Made kan je tevens voor een andere vlakverdeling kiezen. Dus heb je je deuren liever in twee of drie vlakken verdeeld? Dat kan! Vraag hier je offerte aan.

STOER & ELEGANT TEGELIJK

Skygate is een oer-Nederlands merk dat staat voor topkwaliteit.

Kwaliteitskenmerken Skygate deuren

MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ONS OP