Ensuite Deuren

Stalen ensuite deuren zijn scheidingsdeuren die dienen om twee naast elkaar gelegen ruimtes te scheiden, vaak tussen een woonkamer en een aangrenzende keuken. Ze krijgen de naam “en-suite” vanwege hun gebruikelijke positie tussen twee aangrenzende kamers die samen een suite vormen.

Stalen Kamer Ensuite Deuren

Stalen ensuite deuren op maat vormen de eigentijdse interpretatie van traditionele dubbele schuifdeuren. In tegenstelling tot het verleden, waar houten schuifdeuren werden verborgen in een kast, biedt de moderne optie de mogelijkheid tot een volledige glazen wand. Dit zorgt voor een optimale benutting van natuurlijk daglicht in de ruimte. Bovendien zijn industriële ensuite deuren perfect te integreren met diverse interieurstijlen.

Bij ons heeft u de vrijheid om uw deur te laten vervaardigen in elke gewenste afwerking.

Taatsdeuren zijn een goed alternatief voor ensuite deuren. Voor het opdelen van een ruimte kunt u ook kiezen voor taatsdeuren. Deze deur oogt zeer minimalistisch omdat taatsscharnieren bijna niet zichtbaar zijn.

Voor welke afwerking kies jij?

Alle Skygate deuren zijn handgemaakt uit de hoogste kwaliteit staal. De luxe afwerking in elke gewenste kleur geeft de stalen binnendeuren een high-end uitstraling en maakt elke deur uniek.

Metallic

Brons | Goud | Overige kleuren

Deze metallic afwerking in brons, goud of brown heeft een egale finish en een kleine shimmer in de coating.

Naturals

Houtlook

Stalen deuren met een natuurlijke houtlook-afwerking. Een combinatie van hout en de stabiliteit van een stalen kern (SkyCore).

RAL

RAL | Zwart | Wit | Grijs

Wist je dat onze Skygate deuren ook beschikbaar zijn in álle RAL-kleuren!

Edel

Brons | Messing | Koper

In het atelier worden de deuren handmatig bewerkt in hoogwaardige kwaliteit edelmetaal.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de kosten en naar de mogelijkheden vraag hier eenvoudig je offerte aan.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden van onze stalen room dividers te bespreken en uw ruimte te transformeren in een meesterwerk van design en functionaliteit
Vraag hier jouw maatwerk offerte aan voor stalen schuifdeuren, of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Voor welk model kies jij?

16 Modellen

16 voorgeselecteerde Skygate modellen zijn leverbaar in elke afmeting, type deur en afwerking. Tevens heb je de keuze uit profieldikte en soort glas.

Skygate Flow

Stalen deuren met ronde (organische) vormen leverbaar in elke afwerking en afmeting.

Eigen design

Heb jij of je architect een ontwerp gemaakt voor een stalen deur? Onze deuren worden altijd op maat gemaakt.

Choose & Create

Your Skygate door

Moderne ensuite deuren van echt staal

Ben je op zoek naar een stalen ensuite deur? Een ensuite deur brengt ruimte in je kamer. Het verdeelt namelijk je interieur, waardoor nieuwe ruimtes ontstaan, terwijl je toch kunt genieten van maximale lichtinval.

Een ensuite deur verwijst vaak naar een (dubbele) schuifdeur. Het voordeel van deze deur is dat hij geen extra ruimte in beslag neemt wanneer hij opengaat. Heb je echter wel die extra ruimte en zoek je naar een alternatief? Neem dan eens een kijkje bij de taatsdeuren.

De Skygate Collectie

Onze deuren en panelen plaats je eenvoudig in de meeste deuropeningen. Kozijn eruit, afwerken en monteren maar!

Stalen Wanden

Skygate taatsdeuren kun je eindeloos combineren met vaste panelen tot een complete glazen wand in de kamer en suite of tussen de keuken en eetkamer.

Stalen Schuifpuien

Een roomdivider is ideaal om twee ruimtes van elkaar te scheiden en toch licht en ruimte te behouden.

Stalen Puien

Combineer vaste stalen panelen met taatsdeuren of schuifdeuren tot een stijlvolle entree of tot complete wandafscheiding voor een vergaderruimte.

Skygate showroom Naarden

Moderne Ensuite Deuren van echt staal

Op zoek naar een stalen ensuite deur? Zo’n deur brengt ruimte in je kamer. Het verdeelt namelijk je interieur, waardoor er nieuwe ruimtes ontstaan, terwijl je toch kunt profiteren van maximale lichtinval.

Met een ensuite deur wordt vaak verwezen naar een (dubbele) schuifdeur.

LAAT JE INSPIREREN…

ANDERE PROJECTEN…

En er is nog veel meer mogelijk, bekijk hieronder de voorbeelden. Of neem contact op, dan bespreken we graag de mogelijkheden om de ruimte naar jouw wens in te richten.

BEKIJK, VOEL & ERVAAR...

Onze deuren zijn erg aanraakbaar.
MAAK EEN AFSPRAAK IN ONZE SHOWROOM