SCHUIFDEUREN

Heb je geen ruimte voor een draaideur of vind je het gewoon mooi? Dan kun je kiezen voor een schuifdeur van Skygate. Voor het railsysteem werken wij samen met de firma GYZS. Heel simpel: wij leveren het paneel, zij de rail. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan even contact met ons op. We helpen je graag je ruimte zo optimaal in te richten.

STALEN SCHUIFDEUREN

Vroeger zag je stalen schuifdeuren alleen in industriële omgevingen, maar tegenwoordig zie je ze ook binnenshuis. Bijvoorbeeld als tussendeur voor een kamer en suite. De stalen frames en het grote oppervlakte aan glas scheppen sfeer en ruimte. Zo blijft een afgesloten (kantoor)ruimte toch ‘open’. Met een stalen schuifdeur van Skygate geniet je bovendien van tijdloos design dat een leven lang meegaat.

RUIMTEBESPAREND:

EEN STALEN DEUR MET GLAS

Geen ruimte voor een draaideur? Of vind je een zwarte schuifdeur ook zo mooi? Met een Skygate stalen schuifdeur geef je je ruimtes meer karakter. Onze schuifdeuren zijn handgemaakt met massief staal en 7mm dik veiligheidsglas. Je plaatst ze eenvoudig op een railsysteem dat wordt geleverd door de hierin gespecialiseerde firma GYZS.

DE VOORDELEN VAN SKYGATE STALEN SCHUIFDEUREN

  • Schuifdeuren zijn een ‘open’ manier om ruimtes te scheiden
  • Optimale lichtinval en ruimtelijkheid wordt bereikt met glazen schuifdeuren
  • Schuifdeuren van staal hebben meer brandwerendheid dan standaarddeuren
  • De deuren zijn handgemaakt met sterk en duurzaam staal en glas
  • Gemakkelijk en snel te plaatsen, met schuifdeurrails van GYZS
Dubbele stalen schuifdeur

LAAT JE INSPIREREN…

Bekijk hieronder stalen schuifdeuren die geplaatst zijn bij onze klanten. Of maak een afspraak om het Skygate-effect te ervaren in onze showroom. We bespreken graag de mogelijkheden om je ruimte optimaal in delen.

BEKIJK, VOEL & ERVAAR...

Onze deuren zijn erg aanraakbaar.
MAAK EEN AFSPRAAK IN ONZE SHOWROOM

Pin It on Pinterest

Share This