STALEN SCHUIFDEUREN

– VERSCHILLENDE MANIEREN VAN MONTEREN –

 

Met een Skygate stalen schuifdeur geef je je ruimtes meer karakter zonder ruimteverlies. Onze schuifdeuren zijn handgemaakt en van écht staal met 6mm dik veiligheidsglas. Daarnaast zijn de schuifdeuren voorzien van een ‘Slow-Stop’ demper, waardoor de deur op een gedoseerde en gecontroleerde manier gestopt en vastgehouden wordt. Ook wel soft-close mechanisme genoemd. Er zijn verschillende manieren waarop de Skygate schuifdeur toegepast kan worden. Hieronder noemen we drie types.

Skygate Detailfoto Stalen Entreedeur

 

SCHUIFDEUR MET VAST PANEEL | IN DE DAG

Skygate taatsdeuren en schuifdeuren kan je eindeloos combineren met vaste panelen tot een complete glazen wand in de kamer en suite of tussen de keuken en eetkamer.

Het schuifsysteem zit hier ‘in de dag’. Dat wil zeggen, tegen het plafond tussen twee muren in gemonteerd. De schuifdeur schuift open over het vaste paneel.

Voor een prijsopgave kan je hier een offerte aanvragen, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Skygate Detailfoto Stalen Entreedeur

 

SCHUIFDEUR VOOR DE WAND | OP DE DAG

Een andere manier om Skygate schuifdeuren te installeren is om de deur te laten wegschuiven over een muur, of zoals bij deze Edel Messing deuren te zien, voor een spiegelwand. Hier is de schuifdeur ‘op de dag’ geïnstalleerd, het schuifsysteem zit op de wand gemonteerd. 

Deze optie is ideaal wanneer je niet genoeg plek hebt voor een schuifdeur met een vast paneel of als je de deur niet wil wegwerken in een wand.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Stalen deur - Vlakke kant

 

SCHUIFDEUR IN DE WAND | INBOUW

Weer een andere manier om schuifdeuren te monteren is om de deur weg te werken in de wand. De aannemer plaatst bij deze variant dan eerst het schuifsysteem en bouwt daarna het muurtje, de kast, etc. eromheen. Zodra dit af is kan de schuifdeur in het Argenta Proslide systeem worden geïnstalleerd.

Stalen deur - Vlakke kant

LUXE, LICHT & RUIMTE

Onderscheidend design van topkwaliteit, voor elk interieur. Skygate is hét favoriete merk stalen binnendeuren voor mensen die bewust in het leven staan en thuis of op kantoor willen genieten van luxe, licht en ruimte. Dit in Naarden gevestigde bedrijf levert al jarenlang betaalbare stalen binnendeuren, schuifdeuren en panelen aan particulieren & zakelijke klanten.

De schuifdeuren zijn beschikbaar in elke kleur Wil je de deuren en kleuren in het echt zien? Maak dan een afspraak bij ons in de Showroom in Naarden.