BRONZEN BINNENDEUREN

Ben je op zoek naar een unieke eye-catcher in jouw huis? Dan zijn bronzen binnendeuren hier de perfecte oplossing voor! Tover je stalen binnendeur om tot uniek stijlelement in zowel kantoor als woning.

 

 

STALEN BINNENDEUREN IN HET BRONS

Ben je op zoek naar een unieke eye-catcher in jouw huis? Dan zijn bronzen binnendeuren hier de perfecte oplossing voor! Skygate biedt high-end stalen binnendeuren aan in 2 verschillende soorten afwerkingen brons.
 
 

TOPKWALITEIT

Handmatig gefabriceerd volgens de strengste Nederlandse kwaliteitseisen.

FLEXIBEL

Uitgekiend assortiment deuren en panelen die perfect bij elkaar passen.

SUPERSCHERP

Vaste maten, lage prijzen. Zo ben je al snel de helft voordeliger uit.

SNELLE MONTAGE

Eenvoudig te plaatsen door de ervaren doe-het-zelver of vakman.

EDEL BRONS

De Skygate ‘Edel’ lijn, een stalen deur met bronscoating is een retrochique variant op de Skygate ‘Original’, de klassieke zwarte stalen binnendeur. De bronzen deur coating geeft een nog luxere uitstraling aan jouw interieur. Daarbij past de Skygate Edel goed binnen een interieur dat “dark” en “moody” als uitgangspunt heeft. Laat je inspireren door de onderstaande foto’s of neem een kijkje in de showroom.

Onze Skygate Edel lijn werd al tijdens de Masters of LXRY 2018 aan het grote publiek gepresenteerd. Skygate is de eerste aanbieder die het mogelijk maakt om zwarte stalen deuren af te werken in het brons, messing of koper.  Elke deur is anders vanwege de handmatige bewerking. De stalen binnendeuren worden namelijk met de hand bewerkt met een edelmetaal poedercoating door een kunstenaar in een atelier. Met een Skygate Edel heb je dus altijd een volledig unieke stalen deur.

METALLIC BRONS

Ook biedt Skygate stalen deuren aan met een metallic bronzen poedercoat. In tegenstelling tot de Edel Brons, heeft deze afwerking een egale finish en daarnaast een kleine shimmer in de coating zitten. De schuifpui in het voorbeeld heeft een metallic poedercoat in de kleur ‘Metallic Bonded Bronze‘. Voor een minder shimmery bronzen finish, hebben we ook de DaVinci Metallic ‘gewoon’ Bronze. Bekijk de afbeelding hieronder voor het verschil tussen ‘Bronze’ (links) en ‘Bonded Bronze’ (rechts).

Alle kleuren zijn toepasbaar op zowel de taatsdeuren, schuifdeuren en vaste panelen. Wil je de kleuren in het echt zien om ze te vergelijken? Maak dan een afspraak bij ons in de Showroom in Naarden.

MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ONS OP