Bronzen Binnendeuren

Ben je op zoek naar een unieke eye-catcher in jouw huis? Dan zijn bronzen binnendeuren hier de perfecte oplossing voor! Tover je stalen binnendeur om tot uniek stijlelement in zowel kantoor als woning.

Stalen Binnendeuren in het Brons

Ontdek de prachtige Edel Brons afwerking uit onze exclusieve Edel collectie, een keuze die een vleugje retro chique toevoegt aan elk interieur. Deze bijzondere afwerking is verkrijgbaar in koper, brons en messing en wordt met zorg en vakmanschap vervaardigd in ons ambachtelijk kunstenaarsatelier.

Elke stalen deur wordt met de hand bewerkt, waarbij de focus ligt op hoogwaardige kwaliteit edelmetaal. Hierdoor zijn onze deuren niet alleen functionele elementen, maar echte kunstwerken. Elk exemplaar is uniek en straalt karakter en vakmanschap uit.

De Edel Brons coating kenmerkt zich door een matte, gepatineerde finish, waardoor de deur een prachtige ‘verouderde’ uitstraling krijgt.

Wil je graag een prijsindicatie voor jouw eigen unieke bronzen deuren? Vraag dan hieronder vrijblijvend een offerte aan. Voor meer informatie kun je ook altijd contact met ons opnemen.

Lees hier meer over de verschillende bronzen deuren van Skygate.

Skygate Edel - Brons

Edel Brons

De Skygate ‘Edel’ lijn, een stalen deur met bronscoating is een retrochique variant op de Skygate ‘Original’, de klassieke zwarte stalen binnendeur. De bronzen deur coating geeft een nog luxere uitstraling aan jouw interieur. Daarbij past de Skygate Edel goed binnen een interieur dat “dark” en “moody” als uitgangspunt heeft. Laat je inspireren door de onderstaande foto’s of neem een kijkje in de showroom.

Onze Skygate Edel lijn werd al tijdens de Masters of LXRY 2018 aan het grote publiek gepresenteerd. Skygate is de eerste aanbieder die het mogelijk maakt om zwarte stalen deuren af te werken in het brons, messing of koper.  Elke deur is anders vanwege de handmatige bewerking. De stalen binnendeuren worden namelijk met de hand bewerkt met een edelmetaal poedercoating door een kunstenaar in een atelier. Met een Skygate Edel heb je dus altijd een volledig unieke stalen deur.

Bekijk hier een voorbeeld van een prachtige binnenkijker waarin een stalen deur met bronzen afwerking is toegepast. Deze toevoeging brengt een uniek en stijlvol element naar het interieur.

Als je op zoek bent naar een strakke deur zonder oneffenheden, raden we zeker de deuren uit onze collectie Metallic Brons aan.

Project Amstelveen - Edel Brons - 1 - vierkant

Toepasbaar op de gehele collectie

De brons afwerking is toepasbaar op alle stalen binnendeuren in onze collectie.

Taatsdeuren

Door de speciale taatsscharnieren heeft dit type deur geen kozijn nodig en draait 90 graden naar twee kanten open. Ideaal tussen elke gewenste ruimte.

Schuifdeuren

Deze deur heeft geen scharnieren, maar hangt aan een hoge kwaliteit rail, in óf op de wand verwerkt. Omdat je soms liever schuift dan draait om ruimte te besparen.

Scheidingswanden

Combineer vaste stalen panelen met taatsdeuren of schuifdeuren tot een stijlvolle entree of tot complete wandafscheiding voor een vergaderruimte.

Toepasbaar op elk model/design

Elk model in onze collectie kan worden uitgevoerd in de Skygate Edel Brons afwerking.

16 Modellen

16 voorgeselecteerde Skygate modellen zijn leverbaar in elke afmeting, type deur en afwerking. Tevens heb je de keuze uit profieldikte en soort glas.

Skygate Flow

Stalen deuren met ronde (organische) vormen leverbaar in elke afwerking en afmeting.

Eigen design

Heb jij of je architect een ontwerp gemaakt voor een stalen deur? Onze deuren worden altijd op maat gemaakt.

METALLIC BRONS

Naast de Skygate Edel lijn, biedt Skygate ook stalen deuren aan met een metallic bronzen poedercoat. In tegenstelling tot de Edel Brons, heeft deze afwerking een egale finish en daarnaast een kleine shimmer in de coating zitten. De schuifpui in het voorbeeld heeft een metallic poedercoat in de kleur ‘Metallic Bonded Bronze‘. Voor een minder shimmery bronzen finish, hebben we ook de DaVinci Metallic ‘gewoon’ Bronze.

Alle kleuren zijn toepasbaar op zowel de taatsdeuren, schuifdeuren en vaste panelen. Wil je de kleuren in het echt zien om ze te vergelijken? Maak dan een afspraak bij ons in de Showroom in Naarden.

TOPKWALITEIT

Handmatig gefabriceerd volgens de strengste Nederlandse kwaliteitseisen.

FLEXIBEL

Uitgekiend assortiment deuren en panelen die perfect bij elkaar passen.

SUPERSCHERP

Vaste maten, lage prijzen. Zo ben je al snel de helft voordeliger uit.

SNELLE MONTAGE

Eenvoudig te plaatsen door de ervaren doe-het-zelver of vakman.

Showroom

Bekijk de deuren van staal in de showroom in Naarden (tussen Amsterdam en Utrecht).