Skygate Naturals Collectie

Ontdek onze Skygate Naturals Collectie. Stalen deuren een hout look afwerking. Met deze collectie speelt Skygate in op de nieuwste woontrends van 2024.

SKYGATE Naturals Collectie

Op zoek naar een stalen deur in hout? Of je nu gaat voor een taatsdeur, scheidingswand of schuifdeur deze naturals lijn past bij elke stijl. Ontwerp je eigen wand of deur en kom langs in onze showroom in Naarden

Bekijk de houtlook stalen deuren in onze showroom in Naarden, of scroll naar beneden voor meer inspiratie.

Voor welke houtlook afwerking kies jij?

De houtlook afwerking is in verschillende varianten (verschillende soorten hout) mogelijk. De verscheidenheid van verschillende houtlook varianten maakt het mogelijk dat de houten stalen deuren passen bij verschillendne interieurstijlen, waaronder Scandinavisch design, het minimalistische Japandi en de rustieke esthetiek van Wabi Sabi. De natuurlijke uitstraling van Skygate Naturals voegt een tijdloze en warme sfeer toe aan elk interieur, waardoor het niet alleen functioneel is maar ook een visueel aantrekkelijke aanvulling vormt op de leefruimte.

Onderstaand 2 varianten van de houtlook afwerking.

Lees in deze blog de introductie van Skygate van de Houtlook afwerking. De 1e aanbieder van Nederland.

Licht Eiken

Notenhout

Skygate Naturals | Licht Eiken

De Skygate Naturals in de uitvoering met een licht eiken houten lookafwerking, geeft een warme uitstraling aan jouw interieur.

Laat je inspireren door de onderstaande foto’s of neem een kijkje in de showroom.

Skygate Naturals | Notenhout

De Skygate Naturals uitvoering met een noten houtlook afwerking, geeft een nog luxere uitstraling aan jouw interieur.
Laat je inspireren door de onderstaande foto’s of neem een kijkje in de showroom.

Toepasbaar op de gehele Skygate Collectie

De veredeling is toepasbaar op alle stalen binnendeuren in onze collectie.

Taatsdeuren

Door de speciale taatsscharnieren heeft dit type deur geen kozijn nodig en draait 90 graden naar twee kanten open. Ideaal tussen elke gewenste ruimte.

Schuifdeuren

Deze deur heeft geen scharnieren, maar hangt aan een hoge kwaliteit rail, in óf op de wand verwerkt. Omdat je soms liever schuift dan draait om ruimte te besparen.

Scheidingswanden

Combineer vaste stalen panelen met taatsdeuren of schuifdeuren tot een stijlvolle entree of tot complete wandafscheiding voor een vergaderruimte.

Voordelen Houtlook Stalen Binnendeuren ten opzichte van houten deuren

Stalen deuren zijn bestand tegen veranderingen in het weer, zoals vocht en temperatuurschommelingen, waardoor ze minder gevoelig zijn voor kromtrekken, barsten of rotten in vergelijking met houten deuren. Stalen deuren gaan een leven lang mee. Deuren van echt staal zijn duurzamer .

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN HOUTLOOK STALEN DEUREN?

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden met stalen deuren in jouw woning of kantoorpand. Dubbele binnendeuren, een schuifdeur, paneeldeuren, stalen taatsdeuren en combinaties. Het kan allemaal. Vraag hier een gratis offerte aan.

DUURZAME STALEN DEUREN MET HOUTLOOK AFWERKING

Skygate Naturals, een technologie die stalen deuren voorziet van een natuurlijke houtlook-afwerking. Met deze techniek bouwen we voort op het succes van de Skygate Edel-lijn – stalen deuren met een brons, messing of koper afwerking. De stalen deuren hebben een prachtige houtlook-afwerking, gebaseerd op traditionele Japanse technieken als bron van duurzaam design.

Bekijk Skygate Stalen deuren in onze showroom in Naarden.

Toepasbaar op elk model/design

Het gehele (maatwerk) assortiment van Skygate, waaronder ook de organische geronde Skygate Flow, is verkrijgbaar als Skygate Naturals in verschillende houtlook-soorten zoals donker walnoot, licht- en donker-eiken. Het uitgebreide maatwerkassortiment van Skygate, inclusief de unieke organische geronde Skygate Flow, is nu beschikbaar als Skygate Naturals.

16 Modellen

16 voorgeselecteerde Skygate modellen zijn leverbaar in elke afmeting, type deur en afwerking. Tevens heb je de keuze uit profieldikte en soort glas.

Skygate Flow

Stalen deuren met ronde (organische) vormen leverbaar in elke afwerking en afmeting.

Eigen design

Heb jij of je architect een ontwerp gemaakt voor een stalen deur? Onze deuren worden altijd op maat gemaakt.

Warmte en Charme van Echt Hout

Dankzij deze innovatie kunnen we deuren produceren die de uitstraling van echte houten deuren hebben maar ze kunnen hoger en ranker. En het belangrijkste voordeel is dat er geen kans bestaat dat de deur trekt door temperatuur verschillen (wat wel kan voorkomen bij een echte houten deur (denk aan een oude voordeur in de winter en zomer).

Kortom bij Skygate Naturals combineren we het beste van 2 werelden: de stabiliteit van de massieve stalen kern waardoor we geen beperking hebben in de hoogte en breedte en de schoonheid en uitstraling van Hout.

Houtlook materiaal

Het gebruikte materiaal is met precisie vervaardigd om de natuurlijke houtnerf en textuur op een authentieke manier te repliceren. Zo ontstaat een product met de warmte en charme van echt hout, op basis van de kwaliteit en sterkte van staal. Een duurzaam product, dat past in elk duurzaam interieur.

Wil je een golvend effect in je stalen deur of liever een ronde vorm in je stalen deur met een hout afwerking? Alles is mogelijk.

MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ONS OP