WITTE BINNENDEUR

Een kleur die nu erg populair is in de interieur-wereld is wit. De witte stalen binnendeur geeft weer een totaal andere uitstraling dan onze zwarte binnendeur.

WITTE STALEN BINNENDEUR

Ieder interieur, iedere woning en elke persoonlijkheid is anders. Daarom zijn alle stalen binnendeuren bij Skygate volledig naar wens te personaliseren. Een kleur die nu erg populair is in de interieur-branche is wit. De witte stalen binnendeur geeft weer een totaal andere uitstraling dan onze zwarte binnendeur. Hierdoor past deze stijl bijvoorbeeld goed in een ‘lounge’, ‘Ibiza’ of ‘Scandinavisch’ interieur met veel lichte tinten.

LICHT, LUXE EN RUIMTE

Onze deuren en panelen zijn uitermate geschikt om meer licht in een ruimte te creëren. Wij bieden onze klanten zowel betaalbaarheid als maximale creatieve vrijheid als het gaat om stalen taats– en schuifdeuren en vaste panelen. Elke combinatie is mogelijk in iedere kleur. Ga voor een zelfgekozen RAL-kleur, of kies een van onze eigen Metallic kleuren. Wil je liever iets exclusiever? Wij bieden ook stalen deuren aan in een Edel-bewerking. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem telefonisch contact op, of vraag een offerte aan via de onderstaande knop.

WITTE STALEN DEUREN

 

Met een Skygate stalen binnendeur in het wit, behoud je het stoere en robuuste van een stalen deur, maar creëer je door de lichte kleur een zachte, frisse uitstraling. Een echte blikvanger voor in ieder interieur. Ga je voor een enkele deur in bijvoorbeeld de hal, of ga je voor een stalen witte roomdivider of witte stalen wand in de woonkamer? Door voor een dubbele schuif– of taatsdeur te gaan, maak je de doorgang groter en wordt de ruimte ook optisch groter. Maak de doorgang nog lichter en ruimtelijker door naast de dubbele deur vaste panelen te plaatsen. Elke combinatie is mogelijk.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

EINDELOOS COMBINEREN

Wil je het licht en ruimte aspect van een Skygate stalen binnendeur bewaren, maar liever wat meer privacy creëren? Combineer de witte deur dan met smoke- of melkglas. Met dit veiligheidsglas in een satijn- of grijs getinte uitvoering komt er nog genoeg licht binnen, behoud je de voordelen van stalen deuren met glas én ontstaat er meer privacy. De ideale oplossing voor een tussendeur in de gang in combinatie met een voordeur met helder glas. Nieuwsgierig geworden en benieuwd naar alle andere voordelen van Skygate Stalen Binnendeuren? Klik dan hier.

INSPIRATIE

Liever toch een zwarte stalen deur (of andere kleur) als aanvulling in een modern interieur of als contrast in een klassiek ingerichte ruimte, privé of op kantoor? Het industriële en open karakter van een echte Skygate laat elke ruimte shinen. Klik op de projecten voor meer inspirerende foto’s.

TOEPASBAAR OP DE GEHELE SKYGATE COLLECTIE

De witte poedercoating is toepasbaar op elke stalen binnendeur in onze collectie.

MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ONS OP